• #1

  Waar zal ik beginnen.. ik ben een meisje van 21 jaar en geraak er maar niet uit. Ik denk dat het toen begonnen is, ongeveer 4 maanden geleden. Ik had een redelijke stressvolle periode gehad op school maar het was niet om te zeggen dat ik me mentaal slecht voelde. Toch ondanks de stress besloot ik om truffels te nemen sindsdien is mijn leven drastisch veranderd en ben ik volledig mezelf kwijt. Ik had hiervoor al 3 x truffels genomen dus wist wat me zou overkomen en al deze kerel waren erg fijn dus zag niet echt een probleem. Voor de rest nam ik geen drugs. Uiteindelijk heb ik een badtrip gehad. Ik was constant bang dat me iets ergs zou overkomen. Mijn vriend was erbij maar kreeg me er op geen enkele manier uit. Het leek alsof ik constant dood zou gaan. Ik had bang van mezelf als ik in de spiegel keek. Het was officieel mijn eerste paniekaanval.

  Na deze aanval is alles geleidelijk veranderd. Ik ben angstig om alles. Om ziektes te krijgen en om dood te gaan. Om mensen te verliezen en om mensen achter te moeten laten. Ik ben constant bang om opnieuw de controle te verliezen.

  Naast deze mentale klachten heb ik er ook veel lichamelijk. Ik heb sochtens als ik niet goed geslapen heb een heel licht en duizelig gevoel in mijn hoofd. Ik heb last van visual snow, floaters en sterretjes. Ik heb tintelingen in mijn mond, tong en lip, stuiptrekkingen, soms beven en trillen.

  Ik ben naar de dokter geweest. Ik heb volgens hem niets. Neem nu enkel b├Ętablokkers omdat mijn hartslag in rust vaak 150 was. Ik heb ook migraine aanvallen met verlammingen en tintelingen, dit geeft me ook dagelijks een angst. Ik ben als de dood om een aanval te krijgen omdat het in mijn hoofd moeilijk te onderscheiden is met een hersenbloeding. Voor mijn oogproblemen ben ik ook naar de oogarts geweest. Hij ziet niets mis met mij ogen. Hij kende visual snow niet eens. Hij wist niet waar ik over sprak. Hoe kan dat dan opgelost worden?

  Deze dingen maken me bang. Waarschijnlijk ben ik veel vergeten te zeggen maar het is gewoon elke dag wat anders met mij.. nu ja zo voelt het toch. Bij elk dingetje dat anders voelt, heb ik al bang dat ik iets ergs heb. Ik weet dat dit hypochondrie is maar ik wil gewoon mezelf weer terug. Ik genoot zo hard van mijn leven, nu is er elke dag wel iets. Bang voor een tumor, bang voor kanker, bang voor dit, dat.

  Zijn mijn klachten echt daar angst, stress of misschien hyperventilatie? Ik wil gewoon antwoorden want het enige wat mijn dokter zeggen is dat er niets mis met me is maar zo voel ik me wel anders had ik al deze klachten toch niet?

  Dankjewel.

  Reactie
  #2

  Je zult dan met de klachten naar een psycholoog moeten gaan.

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
Reageer op: Help.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief