Medicijn problemen angst/paniek/depressie

  • #1

    Goedendag, ik zit met een heel groot probleem, in December 2019 draaide ik door met paniekaanvallen door ernstige slapeloosheid. Ik was een medicijn-vrij persoon.

    Ik heb mijzelf aangemeld in een GGZ instelling (opname) in de hoop daar tot rust te komen.

    Ik heb er 7 maanden gezeten, en zit nu onder de medicatie wat mij tot een ander mens heeft gemaakt, in de negatieve zin van het woord.

    Niemand kan me helpen van al die rotzooi af te komen, en somatisch heb ik forse problemen door al die medicatie.

    Wie heeft er ervaring met stoppen van Lithium?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Je zult het medicijn moeten afbouwen. Je zou hiervoor gebruik kunnen maken van taperingsstrips van de Stichting Cinderella Therapeutics , maar dan wel via de huisarts.
    https://www.taperingstrip.nl/voorschrijven-en-bestellen/

    Reageer
    #3

    Medicijnen zorgen onder andere voor verlies van vitaminen en mineralen en sommige, zoals antidepressiva en antipsychotica verminderen de aanmaak van melatonine.

    Met volwaardige voeding en wat voedingssupplementen kan je een goede basis krijgen. Je lichaam kan op die manier makkelijker allerlei neurotransmitters aanmaken. Natuurlijk ook zorgen voor de juiste ademhaling en voor ontspanning, voldoende zonlicht en beweging. Zou verder advies vragen aan orthomoleculair therapeut voor ondersteuning. Afbouwen van medicatie altijd rustig aan doen. Ontgiften met kambo zou ook kunnen. Helpt ook om de receptoren te resetten.

    Reageer
Reageer op: Medicijn problemen angst/paniek/depressie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief