Help Ziektevrees

  • #1

    Ik heb een aangststoornis ontwikeld. Hoe kom ik er vanaf. Ik heb ook klachten maar huisarts zegt dat ik hoef me geen zorgen te maken over mijn klachten maar toch kan ik het niet los laten. De angst belemeert mijn leven. Ik kan niet stoppen met dingen zoeken op google en natuurlijk lees ik de ergste dingen waarbij ik constant denk dat ik een ernstige ziekte heb. en natuurlijk met mijn klachten waar geen verklaring voor zijn.Ik ben al naar en praktijkondersteuner geweest maar ze kan mij niet helpen ze zei ik moet echt naar een psycholoog maar volgens mij zit het niet in basispakket dus kan het niet betalen.

    Reageer
    #2

    Informeer naar de mogelijkheden bij de ziektekostenverzekeraar. Een psycholoog zou namelijk wel de aangewezen hulp zijn. Je kunt de huisarts vragen om je naar de GGZ te verwijzen. Dat valt volgens mij wel onder de basisdekking.

    Lees ook eens:
    https://www.dokter.nl/dossiersc/angsten/

    Reageer
    #3

    Kijk voor hulp bij angsten op:

    Zorgprofessional-john.jimdosite.com

    Reageer
Reageer op: Help Ziektevrees


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief