Savonds duizelig soms maagzuur

 • #1

  Sinds kort ben ik savonds wat duizelig en dat slaapt ook op mijn maar. Overdag eigenlijk geen last van. Kan dat te maken hebben met bv vermoeidheid of stress?

  Heb er int weekend namelijk ook minder last van dus vandaar dat ik in die richting denk omdat het best druk en vermoeiend is de laatste tijd

  Reageer
  #2

  Stress en vooral vermoeidheid zou zeker kunnen.

  Reageer
  #3

  Bedankt, het lijkt iets beter te gaan door wat meer te rusten. Wat ik ook nog heb is dat ik de laatste 3-4 dagen wat moeite heb met in diepe slaap te komen, het lijkt dan of dat ik flink aan het zweten ben zonder dat ik echt zweet.

  Waar kan dat aan liggen?

  Reageer
  #4

  Zou je niet beter een afspraak kunnen maken bij de huisarts? Zodat die onderzoek kan doen naar de oorzaak van je verschillende klachten?

  Reageer
  #5

  Hi Suus

  Heb ik gedaan maar duurt helaas nog even voor ik terecht kan. Over het nachtzweten kreeg ik terug dat het wel niks zou zijn via de assistente..

  Reageer
Reageer op: Savonds duizelig soms maagzuur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief