Angsten 2

  • #1

    Mijn topic 'Angsten' is om de een of andere manier kapot. Ik kan niets meer plaatsen.

    Ik wilde nog vragen: Is het waar dat momenteel vooral het influenza virus, het buikgriepvirus en enkele verkoudheidsvirussen rondgaan en dat het qua corona vergeleken met deze virussen 'relatief meevalt'?

    Reageer
    #2

    Dat kan ik zo niet zeggen. Dat kan voor iedereen anders uitpakken

    Reageer
    #3

    Dus wat nu waar heerst, is overal verschillend en het is echt een mengelmoes?

    Reageer
    #4

    Wat heerst is niet verschillend, maar kan bij mensen verschillend uitvallen

    Reageer
    #5

    Er gaat op het moment een heel vervelend buikgriep virus rond,waar veel mensen echt goed ziek van worden.

    Reageer
    #6

    @ Suzan
    Nee hoor nier dement. R22 heeft een nieuw topic geopend waarin je geantwoord hebt. Hij had problemen met het "oude" topic

    Reageer
    #7

    Hij niet alleen,want deze reactie van mij kwam spontaan in dit topic terecht,ik reageerde onder het oude......

    Reageer
    #8

    Ik heb sinds een paar dagen last op 1 plek op mn borstkas. Zegmaar linksonder van t midden waar t hart ook ongeveer zit. Ik heb hier wel eens vaker last gehad en dat ging vanzelf weg, maar nu heb ik al een paar dagen dat ik op dat plekje af en toe van binnenuit zo'n krampachtig pijngevoel krijg voor een paar seconden en dan is 't weer weg en dan komt het even later weer en dat 5 tot 15 keer per dag. Ook ben ik vandaag erg moe na een goede nachtrust, maar ik moet er wel bij vertellen dat ik gisteren een slechte nachtrust had met maar 4 uur slaap. Kan dat van het hart komen of zal het dat echt niet zijn?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het zal toch net je hart zijn hoor

    Reageer
    #10

    Zou die moeheid mogelijk ook kunnen komen doordat ik deze week vakantie heb van mijn werk en daardoor m'n structuur even in de war is?

    Reageer
    #11

    dat zou kunnen

    Reageer
    #12

    Ik merk ook dat nu ik dus eergisteren niet kon slapen ik nu steeds het gevoel heb van 'zou ik het vannacht wel kunnen?' Wat kan ik daartegen doen? Want mijn angst zit er ook in dat als ik bijv een nacht niet geslapen heb dat ik de dag erna niet fatsoenlijk door kan komen en dat ik dan ook de dag erna niet meer kan slapen.

    Reageer
    #13

    Niet zo veel over nadenken

    Reageer
    #14

    En als ik dat wel doe dus afleiding zoeken dmv even lezen of desnoods een YouTube filmpje of podcast opzetten op de achtergrond (zonder blauwlicht natuurlijk)?

    Reageer
    #15

    Helemaal juist

    Reageer
Reageer op: Angsten 2


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief