Seksuele bijwerkingen

  • #1

    Hallo,

    Het hoeft geen taboe te zijn. Het heeft veel functionaliteit. In de zin van afschakelen dagelijkse stress en meer.

    Ik ben Dan en loop sinds 2000 met 3 diagnosis rond plus stoornissen. Veel geleerd in 22 jaar tijd. Ook het acceptatieproces.

    1 ding valt moeilijk. Het uitblijven orgasme door anti psychotica. Het middel heet xeplion, een depot. Vaak 4 weken totaal geen orgasme. Toen ik risperdal slikte was het ook niet geweldig maar stukken beter.

    Ik ben geen seksverslaafde maar moet afblazen en afschakelen van dagelijkse portie stress. Duurt afschakelen weken dan heeft dat constant uitwerking op stemming en rust.

    Zoals iedere patiënt krijg je middelen toegeschreven en heb je netjes in te nemen.

    Nu vandaag promatezine gekregen tegen trillende handen en bevingen. Ze zeggen trillen en beven ukomt van lithium maar ik heb er pas last van sinds xeplion.

    Accepteren kan ver gaan. En dat lukt ondanks alles nog steeds. Op sommige momenten heb ik zin om spullen kapot te maken uit pure frustratie.

    Mijn pillen

    1000 MG lithium
    800 MG depakine
    1 promatezine
    1 clonezapam
    1 hoogste dosering xeplion depot.

    Groet,

    Danny77

    Reageer
    #2

    Wat is nou exact je vraag?

    Reageer
    #3

    Antipsychotica/antidepressiva is een placebo. Ik vind het idioot dat mensen denken dat je je depressie of psychoses kan vermijden met een pil of spuit. Ik zou stoppen met die gif aangezien het permanent kan zijn ook al stop je ermee

    Reageer
Reageer op: Seksuele bijwerkingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief