Mezelf niet meer herkennen?

  • #1

    Hoi,

    Ik struggle nu al een aantal jaar met angstklachten. Op het begin waren het alleen klachten dat ik bang was voor ernstige ziektes. Ik ben daarvoor dan ook naar de psycholoog gegaan. Daarna ging het weer een halfjaar goed en had ik er geen last meer van. Na dat halfjaar kreeg ik weer last van lichamelijke klachten waardoor mijn angsten weer terug kwamen, ook toen ben ik weer naar de psycholoog gegaan en ging het weer beter.

     

    Nu heb ik de laatste tijd weer last van bepaalde dingen. Maar waar ik sinds de afgelopen week last van heb is dat ik mezelf soms niet meer “herken” als ik in de spiegel kijk of bepaalde dingen aan het doen ben (het is erg lastig om uit te leggen hoe het voelt). Alsof ik dan denk “ben ik dit?”.

    Mijn vraag is of dit ook een klacht is van angst/spanningen?

    Reageer
    #2

    Ook dat is een klacht die erbij kan horen

    Reageer
    #3

    Ik heb toch nog even een vraagje. Ik wil namelijk eerst zelf proberen om van deze gedachtes af te komen voordat ik weer een gesprek aan ga met mijn psycholoog. Nu vroeg ik mij af of ontspanningsoefeningen hiervoor helpen? Om van deze gedachtes af te komen?

    Reageer
    #4

    Dat is dan vooral een kwestie van uitproberen. Het kan helpen

    Reageer
Reageer op: Mezelf niet meer herkennen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief