Hypochondrie

  • #1

    Hoi! Ik heb sinds kort door dat ik lijdt aan hypochondrie. Bij het minste bultje ga ik er vanuit dat ik kanker heb. Momenteel heb ik een opgezwollen kliertjes onder mijn oksels, en nu denk ik dat ik lymfeklierkanker heb. Vandaag ging ik naar een evenement, en nu denk ik dat ik daar buikgriep zal hebben opgelopen en dat ik morgen ziek zal worden. En zo gaat het maar door. Ik krijg een paniekaanval als ik krampen heb, misselijk ben, als ik het warm heb etc.. Het is enorm vervelend. Tegenwoordig kan ik er niet meer van slapen. Dan word ik wakker na een uurtje en voel ik mezelf ziek. Heeft iemand hier ervaring mee? Hoe kan ik hier van af komen? Het belemmert mijn dagelijks leven. Ik vermijd bepaalde plaatsen/situaties omdat ik zo bang ben om misselijk te worden, buikpijn te krijgen enz.. Ik hoop dat iemand me raad kan geven, ik word moe van al die stress.

    Reageer
    #2

    Dan is het toch hoogste tijd om naar de huisarts te gaan een een verwijzing te vragen voor de psycholoog. Hier heb je dan toch wat professionele hulp bij nodig.

    Reageer
    #3

    Hulp bij angststoornissen/hypochondrie?

    Kijk op: zorgprofessional-john.jimsosite.com

    Reageer
Reageer op: Hypochondrie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief