Bij vlagen pijnlijke onderbuik en onder in rug

  • #1

    Ik zal me even kort voorstellen:
    vrouw, 20 jaar

    Ik heb nu sinds een aantal dagen (weekje) last van een vage buikpijn, vage misselijkheid maar wat vooral het lastigste is dat ik af en toe afgelopen dagen (elke dag wel) last heb van lage buikpijn en lage rugpijn, die bij vlagen komt en dan echt pijnlijk is, daarbij heb ik het dan ineens erg warm en heb het gevoel me kapot te zweten. Verder ben ik ook erg moe, maar dit wijt ik zelf aan het feit dat ik nu 4 dagen in de week verder weg werk (ruim 120 km heen en 120 km terug). Nu vindt ik dat totaal niet erg maar als ik in de auto terug zit ben ik gewoon kapot moe en moet ik moeite doen om me goed te concentreren op de weg.(wat overigens wel lukt hoor, maar kost me allemaal meer energie dan normaal) Dit terwijl ik er eerder geen probleem mee had en het gemakkelijk kon redden... Maargoed wat ik al zei die moeheid zal et probleem niet zijn ๐Ÿ˜‰ Het is ook niet dat ik me er heel druk over maak, maar ik snap gewoon ff niet zo goed waar deze klachten ineens vandaan komen!

    Iemand enig idee? advies?

    Reageer
    #2

    Vermoeidheid en lange autoritten kunnen toch wel wat problemen veroorzaken....Als het dan ook druk op je werk is of wat stress aanwezig is, zijn de klachten niet zo helemaal vreemd.

    Reageer
    #3

    Of misschien ben je zwanger

    Reageer
Reageer op: Bij vlagen pijnlijke onderbuik en onder in rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief