Pijn onder tragus

  • #1

    Als ik het kraakbeen net iets onder mijn tragus (rechteroorschelp) naar binnen duw dan doet dit onwijs veel pijn. Soms is het zelfs zo erg dat de pijn door heel mijn nek heen trekt als ik mijn hoofd naar links draai. Voor mijn gevoel zit dat rechteroor ook een beetje dicht.

    Ik heb al online gezocht, maar ik kom steeds bij traguspiercings uit en dat bedoel ik niet. Heeft iemand misschien enig idee wat dit zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Waarom zou je dat ook naar binnen duwen?

    Als je dat doet druk je op een zenuw en dat geeft de klachten.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie.

    Ik druk het niet voor de lol naar binnen. Het doet bijvoorbeeld pijn als ik een koptelefoon op heb. Om te kijken waar de pijn zich precies bevond ben ik gaan duwen, en zo kwam ik dus achter de juiste plek.

    Het is ook alleen aan het rechteroor, links heb ik nergens last van.

    Misschien dat er meer mensen last van hebben. Of van hebben gehad.

    Reageer
    #4

    Wat was de conclussie ik heb namelijk exact hetzelfde

    Reageer
    #5

    Ik ben ook wel benieuwd ik heb het ook sinds een korte tijd en moet zeggen dat het best vervelend is. Ik zou haar willen weten wat de uitslag is?

    Reageer
    #6

    hier t zelfde probleem.. is nog niet zolang!.. volgt na al jaren aangezichtspijn..
    ik denk dat dat met die zenuw wel mogelijk is..

    Reageer
    #7

    Is er al een oplossing/ reden waardoor het komt? Ik heb er namelijk ook laat van.

    Reageer
    #8

    Ik ben dus niet de enige met pijn aan de tragus van mijn rechteroor...ik heb oorontsteking gehad van het binnenoor...3 x oordruppels maar nu blijft de pijn aan de buitenkant en een beetje buitenkant...als ik hier zo lees en op andere sites blijkt er dus weinig aan de doen...mss toch maar weer de huisarts bellen

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Zelf heb ik ook last van mijn tragus en oorschelp met vlagen. Het is een enorm stekende pijn die ik in de loop van de dag ervaar. Ik word er niet mee wakker. De pijn is soms zo hevig dat praten, kauwen, en bewegen met je hoofd funest is. De pijn signaleer ik door achter mijn oorschelp te duwen of mijn tragus aan te raken. Meestal gaat deze pijn vanzelf weg en koppel ik het aan vermoeidheid, maar weet niet of dat terecht is. Het is ook zo ver ik weet altijd mijn rechteroor. Misschien kan iemand zich identificeren met de pijn. Ik kan mij ook identificeren in veel van jullie klachten.

    Reageer
    #10

    Hallo, ik heb echt exact hetzelfde probleem. Sinds half jaar tot een jaar ongeveer. Het komt zo nu en dan omhoog en soms schreeuw ik het uit van de pijn, en dat is geen watjesgedrag maar echt omdat het verschrikkelijk veel zeer doet.
    Het lijkt er op dat iedereen last heeft van zijn rechteroor, ik ook.
    M'n vader denkt dat het te maken heeft met wattenstaafjes gebruik, maar hier geloof ik niets van.
    Voor mij voelt het als jk er op druk of mijn hoofd naar links beweeg, dat ik alles in m'n oor afscheur.
    Ben nog niet naar de dokter geweest, want de ene keer is het weg en dan denk ik ja laat het maar zitten. Maar nu heb ik er weer iedere dag last van, in de ochtend vooral, dat ik denk ik zoek het toch maar even op

    Laat me graag weten wat de diagnose is en wat er tegen te doen is...

    Reageer
    #11

    ik heb het aan mijn linkeroor. Tragus verhardt dan precies en idd pijnlijk als je erop drukt. Precies het gevoel dar je oren constant gespitst staan..

    Reageer
    #12

    ik heb dit momenteel. het is waarschijnlijk een oorschelp ontsteking. geen idee waardoor het komt

    Reageer
    #13

    Ik heb deze pijn ook maar dan aan mijn linker oor het doe echt verschrikkelijk veel pijn heb het al sinds kort en mijn tragus voelt precies dikker aan dan aan mijn goede kant wet iemand hoe dit zou komen of weet iemand een oplossing voor deze pijn

    Reageer
    #14

    Ga met die klachten naar de huisarts

    Reageer
    #15

    Heeft iemand hier al een oplossing voor, het blijft aan houden en wordt alleen maar erger. Helaas suckt de zorg in dit land en doet de arts alsof z'n neus bloed. Iemand???

    Reageer
Reageer op: Pijn onder tragus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief