Pijnlijk steken

  • #1

    Hallo,

    ik heb af en toe last van een steek ik mijn rechter onderarm, die ik dan tegelijkertijd aan de rechter kant van mijn nek voel. De pijnlijke steken voel ik niet van de onderarm naar de nek toe, maar alsof me iets prikt met iets heel scherps op beide plaatsen tegelijkertijd.

    Moet ik hiervoor extra naar de huisarts gaan?

    Reageer
    #2

    Ja, dat lijkt mij wel verstandig. Ten eerste omdat je acute klachten hebt, en de huisarts je dus kan onderzoeken, en ten tweede omdat het met een zenuwbeknelling te maken kan hebben bij de nekwervels. En dat kan het beste snel duidelijk zijn, zodat je weet hoe het komt en wat je eraan kan doen. Naar de huisarts dus voor een onderzoekje aan de nek, de schouder en de arm. Heb je nog andere klachten misschien? En wil je laten weten welke diagnose de huisarts heeft gesteld? Als je een medische naam weet, zou dat fijn zijn.

    Reageer
Reageer op: Pijnlijk steken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief