Pijn na meniscus operatie

  • #1

    Ik heb onlangs een meniscus operatie gehad en na wat kraakbeenschade (klein beetje waar niet wat aan te doen was) was er ook een scheur van de meniscus verholpen door een stukje weg te knippen. De orthopeed vermoedde dat deze de pijnklachten veroorzaakte.

    Nu ben ik dik een week verder en gaat de zwelling langzaam aan weg, maar heb ik nog steeds pijn aan de binnenkant van de knie. Vooral als ik wat langer achter mijn bureau zit. Is het normaal dat je deze klacht nog even aanhoudt, omdat erin geknipt is of is het zoiets waarbij de pijn meteen na de ingreep weg zou moeten zijn? (Naast de pijn door zwelling en dergelijke)

    Reageer
    #2

    "of is het zoiets waarbij de pijn meteen na de ingreep weg zou moeten zijn? " Dat is wel heel euforisch. Was dat maar waar.
    Niet dus dat kan nog wel even duren.

    Reageer
    #3

    Omdat er ook gesproken wordt over kraakbeenschade (wat niet geneest) ben ik dus nogal nerveus of de pijn hiervan of van de meniscus komt/kwam. De tijd zal het leren.

    Reageer
Reageer op: Pijn na meniscus operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief