Kniepijn aan beide knieen

  • #1

    Weet je nog, kinderen die groeipijn houden en er snachts van wakker worden? Dit is bij mij nooit overgegaan, ik ben 20 jaar en ondertussen uitgegroeid.

    Ik ben echt radeloos. Mijn hele been, vooral rond mijn knie doen om de zoveel nachten (vaak ook overdag) zeer. Ik ervaar het als een pijnaanval. Ene keer links, dan weer rechts. Ik moet pijnstilling slikken om het weer over te laten gaan.

    Als ik het gevoel moet omschrijven.. het voelt, tijdens de pijnaanval, alsof het botvlies veel te strak om de uiteinde van mijn botten zit.

    Naar 2 huisartsen geweest maar ze weten het niet. Omdat het zo vaag is weten ze niet welk onderzoek ze hierop moeten zetten en wordt ik maar naar huisgestuurd.

    Ik ben echt radeloos, elke tip is welkom

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Als de huisarts het niet weet,zou je een verwijzing naar een orthopeed of sportarts kunnen vragen. Die kunnen verder onderzoek doen

    Reageer
    #3

    Vraag dan een verwijzing voor de orthopeed

    Reageer
Reageer op: Kniepijn aan beide knieen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief