pijn borst rechterzijde

  • #1

    Hallo ik heb nu bijna 6mnd pijn op mijn borst
    en het benauwd
    de laatste dagen verergerd dit en sinds twee mnd heb ik ook veel keel pijn en pijn onder mijn oksel

    Reageer
    #2

    het lijkt mij de hoogste tijd voor een bezoek aan de huisarts, hier moet je niet mee doorlopen.
    morgen maar meteen een afspraak maken.
    kan hier op het forum niet gaan gissen.
    huisarts kan longen luisteren, in de oksel naar klieren voelen en het bloed laten onderzoeken.
    sterkte Brenda

    Reageer
    #3

    Pijn op de borst is een alarmsignaal dat door een arts nader onderzocht dient te worden.

    Een alarmsignaal is reden om een mogelijk levensgevaarlijke aandoening te verhelpen.

    Neem direct contact op met uw huisarts.

    Hiermee is niet gezegd dat uw klachten levensgevaarlijk zijn, wel dat er mogelijk sprake is van een levensbedreigende aandoening.

    Reageer
    #4

    Als u één of meerdere van de onderstaande klachten herkent, neem dan contact op met uw huisarts.

    Een typische beklemmende, drukkende pijn achter het borstbeen. De pijn straalt vaak uit naar de linkerarm of naar de kaken en soms naar de rug of de schouderbladen. Soms is er pijn in de rechter- in plaats van de linkerarm. Misselijkheid en zweten kunnen ook signalen zijn. Vrouwen kunnen, behalve deze signalen, ook andere verschijnselen hebben zoals ongewone moeheid, slecht slapen en kortademigheid. (Angina pectoris of hartinfarct)

    Hartkloppingen, hartbonzen, overslaan van het hart, duizeligheid, neiging tot flauwvallen en zelfs bewusteloosheid. Bijkomende klachten zijn: transpireren, een onaangenaam gevoel en misselijkheid tijdens een aanval. (Ritmestoornissen).

    Vermoeidheid, kortademigheid, opgezette benen en enkels, een vol gevoel in de bovenbuik, een opgezette buik, zwaarder worden terwijl u niet meer dan normaal eet, vaker moeten plassen 's nachts met soms weinig urineproductie overdag, prikkelhoest, vooral bij platliggen, verminderde eetlust, slapeloosheid of onrustige slaap, duizeligheid, koude handen en voeten. (Hartfalen).

    Hartstichting: http://www.beroerte.nl/go/default.asp?mID=5543

    Reageer
    #5

    jaren geleden had ik veel pijnlijke steken in de borst,de minste aanraking van de borst kon ik niet verdragen, ik liet onderzoek doen in het ziekenhuis,
    mamma-foto van borsten, dokter kon niets vinden.
    konden dus ook niets adviseren. ik ging zelf zoeken, omdat ik het liefst op natuurlijke basis wil genezen, zocht ik zoals gewoonlijk in kruiden, homeopathie, dr. vogel e.d.
    ik las ergens, ik meen dr. vogel, dat silicea = kiezelzuur nodig is voor de klieren, aangezien er veel klieren in de borsten zitten,heb ik dat ingenomen , na zeer korte tijd was de pijn verdwenen, dus sinds die tijd neem ik regelmatig silicea op mijn gevoel, als ik pijnlijke borsten krijg, neem ik wat meer, blijkbaar is er te weinig kiezelzuur in de voeding, of ik neem het niet op.

    Reageer
    #6

    heb al een paar dagen pijn boven aan mijn rechterzijde van het borst ben er wel wat ongerust over wat het kan wezen.

    Reageer
    #7

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Het kan een spier zijn. Ga met de klachten naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
Reageer op: pijn borst rechterzijde


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief