Pijn in voeten, liezen en knieën

  • #1

    Beste,

    De laatste 2-3 maanden heb ik last van pijnlijke liezen. Dit begon links en zit nu intussen ook rechts. Het is vooral pijnlijk bij het lopen en stijf na zitten.

    Mijn knieën heb ik al jaren last van, hier is ook overbelasting bekend door overgewicht. Ik ben momenteel 12kg afgevallen, maar hoe ik krijg juist meer pijn nu. Mogelijk staan die ook los van elkaar.

    Mijn linkervoet is zeer pijnlijk. Na een wandeling voelt het alsof het gebroken is.

    De wandelingen die ik maak, maakte ik al een tijd en liep ik zonder problemen, waar nu wel problemen ontstaan. Wat zou ik hieraan kunnen doen? Ik ben halverwege 20.

    Groetjes, Milou

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het goed is om met de klachten naar een fysiotherapeut te gaan

    Reageer
    #3

    Bij overgewicht zou ik vooral zorgen voor de juiste voeding. Vaak  denken mensen te moeten afvallen door minder te eten maar dan gaat je lichaam eerder spierweefsel afbreken. Beste is zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment en vergeet vooral de groente niet. Bepaalde voedingssupplementen kunnen het ondersteunen. Ook voor je gewrichten belangrijk.

    Denk ook aan de rol van je schoeisel. Schoenen met flexibele zool kunnen problemen geven.

    Reageer
Reageer op: Pijn in voeten, liezen en knieën


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief