Spierpijn

  • #1

    Beste,

    Sinds 3 weken heb ik erge spierpijn in mijn hals, borst, sleutelbeen en schouder. Soms weet ik me echt geen houding meer te geven. (Rechts). Ik ben hiernaast ook ontzettend moe, de huisarts zegt "ach, misschien in een verkeerde houding gezeten of gelegen. Gaat wel over." Maar wat moet ik doen tegen de pijn? Is dit normaal? En hoelang moet ik wachten tot ik terug kan gaan?

    Reageer
    #2

    Hey,

    Ik zou maandag een fysiotherapeut bellen om een afspraak te maken. Die hebben daar veel meer kennis van dan de huisarts en kunnen je eventueel ook gelijk behandelen en advies en/of oefeningen geven om je houding te verbeteren. Je zou eventueel paracetamol of ibuprofen kunnen nemen om de klachten te verlichten tot je een afspraak bij de fysio hebt. En er zelf goed op letten welke houding de klachten verergert of juist vermindert. Dat is nuttige informatie voor de fysiotherapeut.

    Groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Ga gewoon terug

    Reageer
    #4

    Ja ik heb een paar keer teruggebeld maar het enige wat ze zeggen is neem paracetamol het gaat vanzelf weg. Dus veel zin heeft het niet.

    Reageer
    #5

    Ga dan zoals @ Suzan zegt naar een fysiotherapeut

    Reageer
    #6

    Fysiotherapeut kan maar je kan ook denken aan osteopathie.

    Reageer
Reageer op: Spierpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief