Twee dagen buikpijn

  • #1

    Hallo

    Sinds gisterenochtend kreeg ik buikpijn. Dit ging niet gepaard met buikloop (zou ook niet kunnen want twee dagen daarvoor nam een diarreeremmer). Het is een vreemde buikpijn, het lijkt een beetje alsof ik mijn menstruatie heb, maar de buikpijn is nét iets anders ofzo. Ik zou pas menstrueren over 2 weken en morgen heb ik de eisprong (volgens een app). Ik ben wel ongerust want de pijn houdt aan. Moet ik me zorgen maken?

    Reageer
    #2

    Dat kan dan een gevolg zijn van de diarree remmer. Die kan namelijk obstipatie gaan veroorzaken

    Reageer
    #3

    Beste John

    Een obstipatie kan het niet zijn denk ik, mijn stoelgang vandaag was normaal. Nu zit ik al de hele dag met diezelfde pijn. Als ik stil zit/lig neemt het af, vanaf wanneer ik ga bewegen en wandelen komt het terug opsteken. Kan dit wijzen op een aandoening bij de eierstokken of baarmoeder (de pijn bevindt zich voornamelijk onder de navel). Ik heb geen bloedverlies. Wanneer neem ik best contact op met de huisarts?

    Reageer
    #4

    Een obstipatie zou toch nog kunnen hoor. Maar neem morgen gewoon contact op met de huisarts als je de klachten nog hebt

    Reageer
Reageer op: Twee dagen buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief