Pijn op de wand van de buik en eronder

 • #1

  Hallo,

  mijn vader heeft een maandje last gehad van griep en de griep is nu over. Maar gister begon hij pijn te krijgen op zijn buik/maag. Toen hij het liet zien was het helemaal dik en tevens ook bont en blauw. Ik heb toen de huisartsenpost gebeld en een arts laten sturen. Die heeft er naar gekeken en vertelde dat het door het hoesten en het gebruik van bloedverdunners bij de spieren in de buikwand het heeft laten verkleuren en daardoor doet het ook pijn. Ze heeft een medicijn opgeschreven tegen het hoesten. Ze zei dat het niet inwendig was maar dat het aan de buitenkant van de buik zat. Mijn vader zegt dat de pijn van de binnenkant komt. Hij heeft vandaag laten bloedprikken etc. Maar hij heeft nu ook pijn onder zijn maag, vlakbij zijn nieren. Hij heeft moeite met opstaan en bewegen.
  Wat moeten we doen? Wat raadt u ons aan?
  Wat is er aan de hand? Is het erg?
  Alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  ..

  help aub
  we hebben nu inmiddels opgemerkt dat hij ook paarse/blauwe plekken onder zn buik heeft en ook op zn rug!

  Reageer
  #3

  fuck jullie en jullie kk moeders kk mogolen

  Reageer
  #4

  Kan inderdaad door de bloedverdunners komen en het hoesten maar bij twijfel gewoon de dokter weer bellen en als je het echt niet vertrouwd naar de eerste hulp in het ziekenhuis gaan!!! je hebt maar 1 man tenslotte
  Sterkte! Brenda

  Aan bovenstaande: door jouw reactie, kan het net zijn dat deze reactie niet te lezen is want de site werkt niet goed momenteel. Dus bedankt voor het kinderachtige gedoe van je.

  Reageer
Reageer op: Pijn op de wand van de buik en eronder
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief