Liesbreuk verholpen blijft pijnlijk

  • #1

    Ik heb 5/6 weken terug een liesbreuk operatie gehad. Maar ik blijf er last van houden. Ik merk dat dit niet de pijn van de operatiewond is maar gewoon de licht zeurderige pijn die ik van de liesbreuk zelf had. Wat kan het zijn?

    Reageer
    #2

    Moeilijk te zeggen zonder enig onderzoek. Neem contact op met de poli chirurgie of ga naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Ik heb een weekje geleden een echo laten maken en daar kwam niets uit. Misschien zit het tussen mijn oren. Want na de echo had ik er opeens minder last van.

    Reageer
    #4

    Daar kan ik zo ook geen antwoord op geven

    Reageer
    #5

    Het zit niet tussen je oren. Bij mij was de operatie in februari en heb nog altijd pijn, soms helemaal niets maar bvb gisteren 20km gewandeld en 's avonds ferme pijn (zoals bij liesbreuk) echo laat ook niets zien. Eén van die gevallen die er chronische pijn aan heeft overgehouden … Bij mij dan.
    Na 5 a 6 weken zou ik nog niet panikeren. Bij mijn eerste liesbreukoperatie duurde dat ook een 2 a 3 maanden voor de pijn weg was en ik enkel nog het "matje voelde".
    Nu lijk ik minder geluk te hebben.

    Reageer
Reageer op: Liesbreuk verholpen blijft pijnlijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief