ondefineerbare pijn in mijn arm

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

 • #1

  Hallo,

  Ik heb sinds een dag of tien een heel raar gevoel in mijn arm. Ik vraag me ook af of ik het pijn kan noemen maar het is in ieder geval ontzettend frustrerend.
  Het gevoel zit voornamelijk in mijn bovenarm en straalt over de hele bovenkant uit. Het voelt alsof je er een hele nacht op hebt gelegen (wat ik eerst ook dacht) Maar het gaat niet over. Het is echt ontzettend vermoeiend, want als ik nu zo zit te typen voel ik hem alweer. Als ik iets til als ik hem optil. Het liefs hang ik hem echt naast mijn lichaam.
  Ik hoop dat iemand weet wat het is of dit herkent. Ik word er echt een beetje moe van en omdat het zo vaag is wilde ik eerst hier kijken.
  Alsvast bedankt.

  Eva

  Reactie
  #2

  gewoon even naar de huisarts gaan

  Reactie
  #3

  hoi met corrie ik heb pyn in myn rechten arm en myn nel doet zier het is steken wat ik voel en trek naar myn elleboog toe wat is dit gr

  Reactie
  #4

  De klachten die u beiden beschrijft zijn mogelijk onschuldige spierpijnen, maar kunnen ook verontrustende signalen zijn van een hartkramp (angina pectoris).

  Omdat de kans klein is maar het risico groot, adviseer ik u beiden de huisarts raad te plegen, om uit te sluiten dat het iets van het hart kan zijn.

  Reactie
  #5

  hallo,
  ik loop iets meer dan een week pijn in mijn rechterarm, ben toen naar mijn huisarts geweest we hadden eerst zoiets van verkeert gelegen, afgelopen donderdag weer huilend naar de huisarts gegaan werd misselijk van de pijn, de huisarts heeft de fyso erbij gehaald die onderzocht mij die constateerde dat ik een aanhechtings punten van de pezen en de spieren van mijn recherarm lichtelijk ontstoken was. ik heb zware pijnstillers gekregen, wat niet helpt, heb de volgende dag weer mijn huisarts gebelt, en gezegt dat de pijn steeds erger werd dat ik er niet van kon slapen, hij heeft mij weer valium voor geschreven ik slik dat niet want straks ben ik helemaal verslaaft, wat ik niet wil.ik ga straks de artsenpost bellen want kan het niet vol houden mijn arm is ook wat dikker geworden de pijn is echt ondragelijk en als ik ga liggen op de bank en lig er op dan trek de pijn weg , echt heel vaag. ik wil maandag een hele onderzoek hebben en dat zal ik jouw ook aan bevelen. sterkte!!

  Reactie
  #6

  Ik ben erg benieuwd wat de oorzaak is. Kun je misschien meer over de pijn vertellen, wat bijvoorbeeld de exacte locatie is, en wat voor soort pijn het is, brandend, scherp of zeurende pijn? En als je ‘op je arm’ ligt, hoe lig je dan precies? Laat je weten hoe het bij de huisarts was?

  Reactie
  #7

  hey
  ik heb dat ook
  maar bij mij is het al zo`n 6 maanden aan de gang
  maar bij mij straald het ook uit naar de onder kant
  en alle 2 mijn armen ,
  volgends me huisarts was het toen dat ze ging voelen in me hand spieren dat je spier te zwak is ofzo maar ja als dat nou zolang duurt dat kan niet ,
  dus ik moet mogen weer terug en bij mij tinteld het ook onwijs erg ,
  ik weet niet of jij het hebt
  en pijnprikkelingen ps ik ben pas 19 .. het kan ook door stress komen he ?
  ik wist niet of je dat al wist

  Reactie
  #8

  Hallo ik ben 26 en heb een raar bultje (al maanden) op de binnenzijde van mn rechter bovenarm, heb er nooit aandacht aanbesteed omdat het geen pijn deed alleen als ik er op drukte. Maar sinds een week heb ik pijn in mn binnenzijde van mn arm van af het gewricht tot in mn onderarm.

  Zou graag van u wat het zou kunnen zijn alvast bedankt. Vriendelijke groet Raymond

  Reactie
  #9

  hoi,
  dit gevoel heb ik ook al vanaf de kerst,
  ik heb pijn vanaf de schouder tot in de handpalm
  en heb ook koude rilligen er bij
  huisarts heeft diverse bloedonderzoek gedaan en deze zijn allemaal go3ed,
  de huisarts weer het ook niet meer en heeft me nu naar d specialist van het ziekenhuis gestuurd.

  Reactie
  #10

  Naar welk specialisme bent u verwezen? Naar een neuroloog of naar een internist? heeft u ook andere klachten dan deze van de schouder, arm en hand?

  Reactie
  #11

  heb nu ook pijn in de andere arm en hand en onder mijn hakken
  ben naar de interns gestuurd’
  gr, chris

  Reactie
  #12

  Vreemd. Hier lijkt meer aan de hand. Wil je het laten weten als je nieuws hebt?

  Reactie
  #13

  ben de afgelopen opgenomen in het ziekenhuis, had steeds pijn in de arm.
  nu ben ik ik opgenomen met een trombose aan mijn rechterarm en een logembolie.

  Reactie
  #14

  zo zie je maar weer dat je klachten serieus moet nemen.
  wens je beterschap.
  groetjes, Brenda

  Reactie
  #15

  ja dankje heb jij dit ook gehad en hoe lang moet je daar mee rusten
  gebruik nu 1 spuit perdag en slik 3 bloedverunners pillen per dag
  gr,
  Chris

  Reactie
Reageer op: ondefineerbare pijn in mijn arm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief