Pijn in knieholte

  • #1

    Sinds een jaar of 2 heb ik pijn in rechterknieholte, met uitstraling naar onderbeen en voet als dof gevoel en alsof de voet slaapt. Op andere momenten schiet de pijn juist naar boven in het been, tot aan de bil. Maar de kern is altijd de knieholte, er is niets te zien, en ik ervaar geen opstartproblemen of stijfheid. De pijn is er met zitten, waarbij de lengte van de stoelzitting soms ook nog lijkt mee te spelen, fietsen gaat bv niet meer door de buiging van de knie tijdens het fietsen. Heb al diverse onderzoeken in het ziekenhuis gehad, maar nergens komt iets uit en ben op het punt gekomen waarop wordt gezegd, soms vinden we iets niet en moet u er mee leren leven. Daar vind ik mezelf nog wat te jong voor en de beperkingen worden steeds erger. Wie heeft er herkenning op mijn klachten of een idee in welke hoek het te zoeken?

    Reageer
    #2

    Ga eens naar een goede fysiotherapeut

    Reageer
    #3

    Dag John, dank je wel voor je reactie. Ik ben begonnen bij een goede fysiotherapeut, die mij zelfs vanaf de zijlijn nog begeleid heeft in het ziekenhuistraject en regelmatig medische toelichtingen aan mij meegaf als ik bij een andere specialist in het ziekenhuis mijn verhaal moest doen.

    Reageer
Reageer op: Pijn in knieholte


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief