Fysieke klachten door teveel gehad

  • #1

    Hoi, door een samenhanging van allemaal factoren van binnenuit en buitenaf, heb ik op een gegeven moment erge fysieke klachten gekregen. 4 jaar geleden begon het met hyperventilatie en veel emotionaliteit en ik geloof minstens 2 jaar geleden met fysieke pijnen. Die heb ik constant genegeerd. Ik wilde maar door met mn school en alles perfect kennen. Bij de eindexamens van het vwo waren de fysieke pijnen echt erg. In april bij het leren heb ik huilend op bed gelegen. Alles voelde ingestort en ik kon amper lopen van de pijn, dit had ik ook een week lang na een van de eindexamens en een andere gebeurtenis in mei. Zo erg had ik het nog nooit eerder gehad. Verder heb ik in april 2 nachten wakker gelegen met misselijkheid, suisen in oor, gevoel van niet meer op de wereld zijn en helemaal diep wegzakken, pijn in lijf, zicht dat bijna wegviel. Die twee nachten voelde ik me zo eng en kan het gevoel niet omschrijven, maar ik was letterlijk bang dat ik het niet zou overleven ofzo. Ja heel erg sorry, maar t voelde zo raar en eng en had dat nog nooit gehad zo erg. Gelukkig daarna ook niet meer zo erg gehad. Daarna steeds maar 1 dag pijn in mn lijf gehad tijdens een eindexamen en ook gelukkig niet meer al die andere dingen ernaast, alleen de pijn in lijf waarmee ik ook wel kon lopen gelukkig. Ik heb mijn vwo-diploma nog niet binnen, maar wel een aantal vwo-certificaten. Door mijn klachten, ga ik waarschijnlijk de rest op havo doen. Geen idee of dat de juiste oplossing is........ maar moet nog 4 vakken waar ik goed voor moet gaan scoren op de eindexamens en ik vraag mij af of ik dat wel in een jaar kan met de fysieke pijnen die ik gehad heb en die ik misschien nog steeds heb. Dat is dus de vraag.... als ik ze niet meer heb, kan alles wel ik een jaar. Ik weet niet hoe snel je herstelt van deze pijnen? En wat verstandiger is? Dat ik deze 4 vakken verdeel over 2 jaar om zo hopelijk te herstellen van mn klachten (als ze er nog zo erg zijn?) of nu toch alles in een jaar?

    Reageer
    #2

    (het nadeel van er 2 jaar nog overdoen, is dan wel dat ik heel lang over mn eindexamen doe). En ik vergeet te zeggen dat ik rondom de eindexamens meer paniekaanvallen had snachts van te hard werken, maar die 2 waren echt wel stukke enger die ik noemde. Dat het alleen bij de eindexamens zo erg was (rest van het jaar ook wel erg misschien... maar dat was ik zo gewend denk ik omdat ik die klachten al langer heb enzo... ging iig stukke beter dan rondom eindexamens) maakt de keuze van hoeveel vakken volgend jaar ook lastiger.

    Reageer
    #3

    Iemand toevallig?

    Reageer
Reageer op: Fysieke klachten door teveel gehad


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief