Pijn lies

  • #1

    Ik heb al meer dan een jaar een stekende en branderige pijn aan de lies, zowel aan de linker als aan de rechterkant maar voornamelijk links. Activiteit heeft geen invloed op de intensiteit van de pijn, zowel in rusthouding als tijdens het sporten is de pijn hetzelfde. Soms voel ik een paar dagen tot een week niets meer, en dan komt het weer terug. Ik heb reeds een echo laten uitvoeren rond de liesstreek, een ct scan van de rug (indien de pijn van hieruit zou uitstralen), kinesitherapie en een botscan. Er werd geen liesbreuk vastgesteld, geen vergrote klieren en er werd geen aanwijsbare reden gevonden voor de pijn bij de scans.

     

    Wat kan dit zijn en welke stappen kan ik nu ondernemen om tot een oplossing te komen voor dit probleem?

     

    Dank u en groeten

    Reageer
    #2

    Hoe oud ben je? Welke sport beoefen je?

    Reageer
    #3

    Twintiger, fietsen

    De pijn straalt soms ook uit naar de bekken/heup

    Reageer
    #4

    Waarschijnlijk dan toch een overbelasting van de aanhechtingen van de spieren van je bovenbeen

    Reageer
    #5

    Antwoord was nog niet helemaal klaar...
    Of een overbelasting van je heupgewricht. Maar een goede fysiotherapeut zou dat moeten kunnen vaststellen

    Reageer
    #6

    Tijdens de kinesitherapie dacht men aan een ontstoken pees door op een foutieve wijze te wandelen, maar de fysische arts weerlegde dit omdat de pijn regelmatig weggaat en dit zou niet eigen zijn aan zo'n situatie. Na de botscan sprak de dokter over een verhoogde activiteit zichtbaar door de tracer aan het bekkengedeelte, maar dit zou de ernst van deze klachten normaal niet kunnen veroorzaken werd mij verteld. Of kan dit wel?

    Als een overbelasting van het heupgewricht/aanhechtingen spieren van bovenbeen inderdaad de oorzaak is van dit probleem, blijf ik dan best ten rade gaan bij de fysioloog voor een oplossing of welke specialisatie in de medische sector kan ik dan het best aanspreken?

    Reageer
Reageer op: Pijn lies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief