Pijn in zij/ schouder en rug

  • #1

    Hallo,

    ik zit met het volgende probleem. Sinds een half jaar heb ik regelmatig last van mijn schouder aan de linkerkant. Daarbij is in april bijgekomen dat ik ook veel last heb van mijn zij ( aan de onderkant van de linker ribben) volledige bovenrug en ervaar ik pijn op de borst. De pijn is vaak aanwezig, heel af en toe niet. Tijdens het liggen kan ik niet goed op de rug of op mijn linker zij liggen omdat ik er dan last van heb. Ook (met korte stukjes) lopen heb ik vaak pijn. Het lijkt wel alsof er dan een enorme druk ontstaat in mijn borstkas. Ik loop al 3 maanden bij de fysio maar dit helpt niet voldoende. Ook ben ik meerdere keren al bekeken door een cardioloog (hartfilmpje, echo en fietstest) hierbij geen bijzonderheden. Ook van alleen de linkerzij is een echo gemaakt maar daar zijn ook geen bijzonderheden uitgekomen. Er is alleen tijdens toeval ontdekt dat ik een stuwingspapil heb en ben daarvoor onderzocht door een neuroloog (MRI scan en lumbaal punctie gehad) en hier kwam uit dat mijn hersendruk ligt verhoogt is. Kan het zijn dat ik hierdoor ook pijn bij de schouders en de zij heb? Ik ben inmiddels een beetje ten einde raad dus mocht iemand misschien weten wat dit mogelijk zou kunnen zijn dan hoor ik het graag!

    Reageer
    #2

    ik heb vandaag een thorax foto laten maken van mijn longen en wervelkolom. Is er nog iemand die anders een idee heeft wat het kan zijn?

    Reageer
Reageer op: Pijn in zij/ schouder en rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief