Veel pijn op verchillende vlakken

 • #1

  Hallo iedereen,
  Ik heb nu al een tijdje last van een aantal klachten, ik zou dus willen weten wat ik eraan kan doen en/of wat dit is..

  Duizelig zijn:
  als ik iets heb gedaan waarbij ik moet bukken (denk aan bad schoonmaken) dan ben ik heel duizelig en zie ik zwart, en duurt het een tijdje tot dat zwart zien verdwijnt, ik moet ook niet te snel iets willen dan word ik ook duizelig.

  Veel hoofdpijn:
  ik heb al heel lang snel hoofdpijn, een beetje stress en teveel piekeren en ik heb het al, verder kan ik mij dus door de altijd hebbende hoofdpijn niet goed concentreren.

  Geen eetlust:
  ik kan gerust een tijd zonder eten, ik eet nu 2 volkoren krackers sochtens, dit niet altijd met 'gezonder' beleg. En dit gaat er al met moeite in.. smiddags heb ik nooit trek, en moet me dus ertoe dwingen om met moeite 1 boterhammetje weg te eten. Savonds eet ik ook voor mijn doen te weinig, een halfbordje en zit al te vol.

  Zweverig voelen:
  Ik heb vaker dat als ik iets doe zweverig voel, niet helemaal bij de les zegmaar. Als ik bijvoorbeeld aan het lopen ben voelt het alsof ik niet loop?

  Snel zweten:
  Ik heb heelsnel dat ik veel zweet, als ik al alleen een mailtje lees of zit te nietsen zweet ik al, maar in de overgang zit ik niet (ben nog maar 21) en dan gaat het concentreren gelijk een stuk slechter, lijkt wel alsof ik dan alles hoor maar het veel later tot mij doordringt.

  Spierpijn,
  Ik heb snel en veelvoudig last van spierpijn in mijn nek rug en schouders.. daar is geen reden of aanleiding voor..

  Concentreren:
  Door de hoofdpijn en andere pijn is het heel moeilijk om alles helder te houden, het kan soms even duren voordat ik antwoord kan geven als iemand iets vraagt, ik kan ook gerust een tijd voor me uit staren in het niets. En dan duurt het even voor dat ik weer reageer, ze moeten me echt duidelijk bij naam noemen, tijdens het wegstaren hoor ik niets meer..

  Reactie
  #2

  Ga eens met de klachten naar de huisarts

  Reactie
  #3

  Ik zou graag willen weten wat het misschien is.. de huisarts snapt mij niet.. en stuurt mij weg zonder een diagnose

  Reactie
Reageer op: Veel pijn op verchillende vlakken
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief