Beurse pijn

  • #1

    Hallo, ik heb sinds 1,5 ongeveer last van een beurse pijn aan de linkerkant van mijn onderarm (als je naar je handpalm kijkt). Het voelt net alsof er een blauwe plek zit alleen zie je die niet (heel licht). Wat ik me kan herinneren heb ik deze niet gestoten/of op gevallen. De pijn straalde eerst ook door, als ik mijn arm naar beneden hield, naar de linkerzijde van het begin van mijn hand (nog tot onder de vingers en echt de zijkant, niet in de palm). Dit heb ik nu de laatste paar dagen niet meer gehad. Wel nog de beurse pijn in mijn arm. Ik heb nog niet naar de huisarts geweest, maar wel gehoord dat het zou kunnen komen door een verkeerde houding in mijn elleboog waardoor een zenuw is afgekneld, waardoor de pijn door stroomt naar mijn onderarm/hand. Kan iemand mij hiermee verder helpen?

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Hier moet ik ook nog aan toevoegen dat ik laatste tijd veel meer dan normaal bezig ben met het trainen van mijn armen (opdrukken etc.) Dus ik weet niet of het daar nog wat mee te maken kan hebben?

    Reageer
    #3

    Het kan best een vorm van overbelasting zijn door het sporten

    Reageer
Reageer op: Beurse pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief