Steek in buik, niet kunnen bewegen.

  • #1

    Hallo,

    Afgelopen nacht werd wakker met een ontzettende pijn in mijn buik (rond en boven mijn navel) dat ik Alleen opzij kon rollen. Omhoog komen ging ook niet. Ik zweette best erg. De pijn was zeker een 8 van 10. Ik heb heel wat 'buikpijnen'meegemaakt vooral in de tijd toen ik veek last had van mijn pds maar dit komt er niet eens in de buurt.

    Dit duurde zeker zo'n 2 minuten voordat het wat minder werd. Toen de pijn wat minder werd ben ik naar de badkamer gegaan en het er heen lopen was geen succes. Ik liep erg gebogen en zakte soms bijna in elkaar. Uiteindelijk werd het wat minder en ben ik maar gaan slapen.

    Nu heb ik er nauwelijks last van en vind het daarom ook een beetje lastig om er mee naar de dokter te gaan. Ik ben wel een beetje van geschrokken want zo'n buikpijn heb ik.nooit meegemaakt.

    Ik heb al bijna 1.5 jaar de mirena spiraal, mocht het nodige informatie zijn.

    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Misschien toch iets verkeerd gegeten. Van de mirena zal het niet zijn. Dan had je de klachten onder de navel moeten hebben.

    Reageer
Reageer op: Steek in buik, niet kunnen bewegen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief