Pijn, oorzaak onbekend.

 • #1

  Ik heb een maand geleden een operatie gehad, omdat ik UPJ stenose heb ivm hydronefrose (ook wel waternier genoemd) na het operatie kreeg ik een Dubbel J katheter (Een dubbel-J-katheter is een inwendig slangetje dat in de urineleider geplaatst wordt om de doorgang van de nier naar de blaas open te houden)
  De operatie is goed gegaan en ook het herstel ging voorspoedig. Afgelopen woensdag (30 november) is de dubbel J katheter verwijderd.
  Ik had alle formulieren van het ziekenhuis al weggedaan, tot dat ik donderdag opnieuw bekende pijn kreeg in mijn flank, oftewel koliekpijn. Ik heb de assistent van de urologie gesproken en een dag later zat ik op poli urologie. De nier was opnieuw opgezet (hydronefrose) Om de nier te ontlasten, vocht uit de nier te halen is er opnieuw een dubbel J geplaatst. Ook hebben ze onderzoeken gedaan, er zat opnieuw een vernauwing. Later hoorde ik dat de vernauwing niet zo erg is als voor de operatie.
  Die nacht heb ik vreselijke pijn gehad, ik kon niet meer zelfstandig lopen, had verhoging, bloeddrukdaling, trillen. Ik had van de operatie medicatie over, deze gebruikte ik 3x dgs Diclofenac en daarnaast nog Paracetamol om de pijn te verminderen. Ik kreeg de pijn niet onder controle.
  Om een lang verhaal kort te maken, de huisartsenpost durfde mij geen verhoging te geven voor de pijnmedicatie. Ik moest gezien worden door een arts.
  Ik ben uiteindelijk opgenomen in het ziekenhuis, ook daar heb ik verschillende onderzoeken gehad, echo, röntgen, CT- Scan en er is bloed geprikt.  Er kwam helaas niks uit, ze waren bang dat de katheter verkeerd zat, dit was niet het geval. Ik ben enkele dagen opgenomen geweest en verschillende artsen waaronder verschillende urologen gezien. Ze hebben geen verklaring, dit hadden ze niet eerder meegemaakt. De artsen en urologen denken dat denken dat er stolsels zitten.
  Ondanks alle medicatie (Diclofenac, Paracetamol gebruik ik nu ook Oxycodon ) De pijn blijft heftig aanwezig en ook mijn temp is regelmatig 37,5T.
  Ik drink veel, zodat alles goed kan reinigen.. Mochten er nog tips zijn om de pijn te verminderen, of voor een goede doorstroming of behandeling om de stolsels weg te krijgen zijn deze van harte welkom..<b></b><i></i><u></u>

  Reactie
  #2

  hi mevrouw me moeder maakr letterlijk wat u beschreef mee op dit moment alles gaat goed als er een stent in de urineleider geplaats wordt maar zodra die eruit word gehaald vergaat ze van de pijn. Ze is opgenomen geweest voor een paar dagen en daar hebben ze haar bekeken zonder jk stent niks uit gekomen ze zijn radeloos. De enige wat we weten is dat als ze de stent verwijderen dat de nier opzwelt en vreselijk veel pijn doet. Nou is mijn vraag hoe is het verder met u gegaan en is er uit eindelijk een oplossing gekomen zou u mij hier spoedig mogelijk over kunnen informeren, want wij zijn echt hopeloos.

  m.v.g

  Reactie
Reageer op: Pijn, oorzaak onbekend.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief