pijn in kuit

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ik heb sinds n week weer last van m'n kuit,ik had er vorig jaar zomer ook last van en toen dacht m'n huisarts aan zweepslag,maar ik ben helemaal niet gevallen ,of gestruikeld ofzo.Je kunt er verder ook helemaal niks aan zien,ik heb 'n beetje 'n moe/zwaar gevoel in m'n onderbeen,en het doet al pijn als ik m'n kuit met m'n hand aan wil raken,ik heb 't gevoel dat 't een zenuwpijn is ,misschien kunt u er meer van zeggen..?
  Vr.gr. Diana

  Reactie
  #2

  Zit u veel met uw benen over elkaar? Het kan dan nl. zijn dat een zenuw bekneld raakt. Of een bloedvat dat langere tijd geen bloed kan afleveren. Wanneer u rookt kan het een vernauwing van het bloedvat zijn, hierdoor wordt het betreffende weefsel hypoxisch en geeft een benauwd gevoel. Andere oorzaken voor vaatvernauwing zijn vet eten en weinig beweging. Zorg dat u voldoende (flink) in beweging komt. Bij aanhoudende klachten zou ik toch weer contact opnemen met de huisarts. Deze zal zich dan meer moeite betrachten de oorzaak te vinden.

  Reactie
Reageer op: pijn in kuit
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief