Hoever kan de voorhuid naar achter?

  • #1

    Ik ben al een tijdje bezig om de voorhuid op te rekken omdat ie helemaal vastzat aan m'n eikel. Ik ben nu al een aardig eind op weg maar ik vraag me af tot hoever hij naar beneden hoort. Misschien een beetje een rare vraag maar ik kan nergens een foto ofz iets dergelijks vinden....

    Reageer
    #2

    Dat is verschillend bij elke man.
    Dag oprekken naar beneden is een langdurige en pijnlijke kwestie.
    Beter om dat toompje even door chirurg door te laten snijden.

    Reageer
    #3

    De voorhuid moet zover naar achteren kunnen, zodat je eikel helemaal vrij komt en de voorhuid achter de eikelrand zit.

    Reageer
    #4

    Ik kan hem helemaal eroverheen trekken, zelfs iets verder nog. Maar het is niet overal even ver naar beneden, vooral bij het toompje zit er nog wat vel vastgeplakt. Hoe weet je tot hoever dit moet loskomen?

    Reageer
    #5

    Ik kan dat zo ongezien helaas niet beoordelen.
    Als je er ongerust over bent of klachten van hebt, ga dan even naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #6

    @Tandor

     

    Bij mij geraakt de voorhuid in mijn hardste erectie en als ik zelf zo opgespannen ben, tot 0.7cm onder de eikel. is dit ver genoeg ? de voorhuid moet ook zo omplooien voor die erover is.
    ik las op een ander forum iemand die zijn voorhuid tot 1cm onder de eikel geraakte en hem raadden ze aan van het door te laten knippen..

    Reageer
    #7

    Dat is meer dan genoeg.  De voorhuid moet zover komen, dart de eikel helemaal bloot komt te liggen. Dus tot onder de eikel. Verder hoeft ze niet perse te gaan

    Reageer
    #8

    @tandor

    hierboven had ik het over het toompje. had andere sites geraadpleegd en daar zeggen ze dat wanneer het toompje het bewegen van de voorhuid beperkt, dat het toompje dan te kort is; de voorhuid zou dus volgens hun glad moeten kunnen geraken ondzr de eikel zonder dat die meebuigt door het toompje of zonder dat het toompje dat voorkomt.

    ga je daarmee akkoord of blijf je bij je vaststelling dat het toompje lang genoeg is omdat de voorhuid ver genoeg gaat bij me?

    en als er nog huid opgerold onder de eikel blijf zitten, ga ik dan ook geen problemen hebben met het omdoen van condooms en gaat de seks dan pijnloos?

    groeten f

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    de voorhuid zou dus volgens hun glad moeten kunnen geraken ondzr de eikel zonder dat die meebuigt door het toompje of zonder dat het toompje dat voorkomt.

    Ik heb dit nog nooit gezien in ieder geval. Als de je voorhuid (onbesneden) zover naar achteren haalt, komt er altijd spanning op het toompje en trekt dat de eikel naar beneden. Dat is ook niet zomaar.  Het toompje heeft namelijk een duidelijke functie. Het toompje zorgt er namelijk voor, dat de voorhuid weer over de eikel gaat als de erectie afneemt.

    Op bijgaande foto kun je zien, dat voorhuid , met name bij het toompje niet veel verder gaat,maar wordt vastgehouden door het toompje.

    Je kunt natuurlijk altijd naar de huisarts gaan. Die kan er dan naar kijken.

    Bijlagen:
    Reageer
    #10

    oke hartelijk bedankt! maar ik denk dat de voorhuid aan de voorkant en zijkanten van de penis dan glad moet zijn..
    maar enfin dus ook met dat rolletje nog onder de eikel zou er geen pijn of problemen mogen zijn bij de condoom omtrekken of penetreren?

    Reageer
    #11

    Die hoeft niet glad te zijn hoor.  Het is moeilijk om er ongezien iets over te zeggen, maar ik denk niet dat je daar hinder van zult ondervinden

    Reageer
    #12

    dankjewel 🙂

    Reageer
    #13

    Hey ik heb een vraag je als je dit nog ziet. Kan het kwaad als je voorhuid redelijk vel nog onder de eikel kan(slappe positie).Ik lees wel da het een beetje lag maar dat meer niet moet maar kan het ook kwaad als dit zo is?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #14

    dat kan geen kwaad

    Reageer
    #15

    Hey, ik heb eigenlijk al een lange tijd een vraag, maar was te onzeker om erover te praten met wie dan ook hierdoor heb ik sex/relaties en dergelijke moeten uitstellen. Nu begint het wel echt een probleem te worden in mijn leven en vroeg me af of ik wat vragen kon stellen.

    allereerst als ik mijn voorhuid naar achter trek rolt het op onder mijn eikel (zowel slap als stijf) is dit normaal? Ook kan ik mijn voorhuid niet naar achter trekken zoals de meeste kunnen maar alleen vanaf het begin zeg maar, is dit normaal of moet ik vanaf de stam kunnen trekken en het kunnen ontblote. Of is dit een kwestie van oefenen?

    Ik kan het wel weer terug schuiven dus geen spaanse kraag ofzo. Ik zie vaak bij filmpjes dat alles mooi glad word of redelijk naar achter getrokken kan worden zelfs bij onbesneden mensen wat is normaal?

    Doordat ik niet volledig mijn vragen kon stellen vroeger en nu uitschaamte heb ik een soort van angst dat mijn voorhuid vastraakt achter mijn eikel of dat ik het nooit meer kan terugschuiven. Dus ik oefen wel vaak om alles op orde te krijgen maar durf bijvoorbeeld niet mijn penis los te laten wanneer mijn voorhuid naar achter is geschoven als het slap is. Wanneer hij stijf is durf ik wel meer. Ook durf ik geen condoom om te doen ook omdat ik bang ben dat mijn voorhuid iets geks gaat doen waardoor het niet meer terug kan.

    Ik denk dat mijn voornaamste vraag is, is dit normaal? Is mijn angst dat het niet meer terug geschoven kan worden een beetje te overdreven, vooral aangezien ik nooit echt een probleem heb meegemaakt maar dit meer uit angst op een kans dat het kan gebeuren is gebaseerd.

    Reageer
Reageer op: Hoever kan de voorhuid naar achter?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief