Brandend gevoel na orgasme

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een jongen van net 14 en heb een probleempje. De laatste tijd zo'n 15 min na het klaarkomen gaat het binnen mijn penis heel erg branden. Vaak moet ik dan snel plassen. De pijn is meestal na ongv half uur weer verminderdz Dit is heel vervelelend en weet niet goed wat ik hieraan kan doen. Ben nog niet naar de huisarts geweest ( beetje bang om daar heen te gaan)
    Weet iemand wat dit zou kunnen zijn? Ik lees veel forums hierover en telkens zijn het volwassenen die dan alchohol drinken fzo, maar dat is niet zo in mijn geval.
    Graag reacties hierover

    Reageer
    #2

    Als je vaak masturbeert en te weinig drinkt, kan het een irritatie van je urinebuis zijn.

    Reageer
    #3

    Ik drink over het algemeen best veel en masturbeer 1 tot 2 x per dag. Is dat veel?

    Reageer
    #4

    2 x per dag is niet bepaald weinig.
    Sla een paar dagen over en kijk hoe het dan gaat.
    Je hebt geen aandere klachten? Pijn in je balzak of onderbuik?
    Plas je doorgaans meteen na het ejaculeren?

    Reageer
    #5

    Soms licht pijn in de onderbuik, maar dat heb ik al een tijdje niet gehad dus kan niet bepaald zeggen wanneer ik dat heb. Pijn aan de balzak heb ik niet, en plassen doe ik normaal niet na het masturberen, maar sinds ik dat brandend gevoel heb doe ik dat zo'n 20 min erna

    Reageer
    #6

    Neem eens een pauze van een paar dagen en kijk hoe het dan gaat

    Reageer
    #7

    Zal ik doen bedankt!

    Reageer
    #8

    Blijf er niet te lang mee rondlopen. Als het na een paar dagen nog steeds een branderig gevoel is moet je er gewoon toch even mee naar een huisarts. Voor hem / haar is het een hele normale zaak.
    Als het echt een branderig gevoel in de plasbuis is kan dat niet goed zijn. Ik heb het ook gehad, veel te lang mee rond blijven lopen, en bleek een infectie te zijn van de prostaat. Antibiotica en het probleem was na een paar dagen helemaal opgelost.
    Steek alsjeblieft nooit iets in je plasbuis! Dat doen sommige mannen maar je kan (later) allemaal klachten krijgen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik krijg een brandend gevoel na het klaar komen en mijn rechter balzak die doet ook pijn weet iemand wat het kan zijn en ik drink ook niet zo veel water enzovoort en ook geen alchol

    Reageer
    #10

    Het zou een infectie kunnen zijn. Ga met de klachten naar de huisarts. Zorg wel dat je voldoende drinkt. Minimaal 1,5 liter water per dag

    Reageer
    #11

    Ik heb dit al eens eerder gehad en het komt elke keer terug. Na 10-15 na het ejaculeren krijg ik een branderig gevoel in mijn plasbuis, na ong. 30-45 minuten gaat het weg. Als ik merk dat ik het heb dan drink ik heel veel zodat ik sneller kan plassen en het brandirige gevoel weg gaat. Dat is de enige optie.

    Reageer
    #12

    Ik ervaar hetzelfde na zaadlozing branderig, irritatie en pijnlijk gevoel rond de eikel en plasgaatje. Dit straalt uit naar beneden en gaat dan na verloop van tijd weer over.

    Huisarts weet niet wat het is en heeft alle soa testen en blaasontsteking gehad. Het is ontstaan na een x orale seks. Heeft iemand een idee?

    Reageer
    #13

    Is er ook getest op Mycoplasma Genitalium? Is een SOA waar niet zo snel op wordt getest en kan een ontsteking aan de urinebuis veroorzaken. Vaak lost het lichaam bij de man deze infectie wel zelf weer op na een tijdje maar weet niet hoelang je er al last van hebt.

    Reageer
    #14

    Mycoplasma is getest net als trichomonas. Alleen ureaplasma is niet getest maar dat was volgens ha niet nodig.

    Reageer
    #15

    En het gebeurt alleen na een zaadlozing? Geen pijn bij het plassen ofzo? Je drinkt genoeg (1,5-2 liter per dag)? In ieder geval waarschijnlijk dan geen infectie aangezien dat uitgebreid is gecheckt. Dan denk ik eerder aan een irritatie, vooral als het alleen na het klaarkomen voorkomt. Misschien even paar dagen rust nemen wat betreft masturberen en tijdens deze dagen genoeg drinken en dan over een aantal dagen kijken of het weer gebeurt. Mocht dit probleem blijven en je hebt er echt veel last van kun je altijd nog op eigen initiatief een verwijzing vragen naar een uroloog. Iets ernstigs lijkt me niet aan de hand in ieder geval.

    Reageer
Reageer op: Brandend gevoel na orgasme


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief