Electrostimulatie

  • #1

    Beste Dokter,

    Onlangs heb ik een nieuw sexspeeltje gekocht namelijk een Estim apparaatje. dit is een apparaat dat middels kleine elektrische schokjes iemand seksueel kan prikkelen. Graag wil ik het apparaat veilig gebruiken maar ik maak me zorgen of het schadelijk kan zijn voor bijvoorbeeld mijn vruchtbaarheid. Het is op internet echter lastig om hier informatie over te vinden dus ik wil het graag aan u vragen. Kan dit apparaatje schadelijk zijn voor mijn vruchtbaarheid?

    Alvast bedankt voor de moeite,

    Hartelijke groet,

    Anoniem

    Reageer
    #2

    Inmiddels heb ik het apparaatje al wel een keer gebruikt. Mocht het gebruik hier schadelijk van zijn voor de vruchtbaarheid, of mogelijk andere nadelige effecten hebben, zijn deze dan permanent? Ik vraag dit omdat het gebruik van het apparaatje heftig maar zeer prettig aanvoelt, en ik een paar dagen na gebruik nog steeds voel dat ik het heb gebruikt.

    Reageer
    #3

    Voor de vruchtbaarheid zelf zal dat geen gevolgen hebben. Maar over-stimulering kan wel voor erectieproblemen zorgen. Dat je het na een paar dagen nog voelt is in ieder geval niet goed.

    Reageer
Reageer op: Electrostimulatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief