Bultje onder de penis, talgklier ontstoken?

  • #1

    Goedemorgen,

    Na veel zoeken op dit geweldig forum wil ik toch mijn vraag even stellen zodat een expert er even naar kan kijken.

    Sinds enkele dagen heb ik op de onderkant van mijn penis een klein pijnloos bultje. Eerste instantie schrok ik enorm en dacht aan een SOA maar ik heb in geen half jaar seks gehad dus ik verwacht niet dat het dat is. Na zoeken op dit forum kwam ik er achter dat het naar alle waarschijnlijkheid een talgkliertje is.

    Ik meen me te herinneren dat ik er van de week aan heb gezeten en er toen een heel klein beetje wit spul uit kwam. Gisteren -stom- er nogmaals flink aangezeten en toen begon het wat te bloeden. Het is nu wat rood zoals op de foto te zien.

    Op mijn scrotum en aan de onderkant van mijn penis zitten meerdere witte talgkliertjes die zichtbaar zijn en dat is geen probleem. Ik hoop alleen dat hier een expert me kan vertellen of dit inderdaad een ontstoken talgkliertje is of dat het iets anders is.

    Ik hoor het graag van u.

    Met vriendelijke groet,
    Martijn

    Reageer
    #2

    Kleine toevoeging omdat de eerste foto misschien niet al te duidelijk is, hierbij een nieuwe en betere foto.

    Groet,
    Mart

    Reageer
    #3

    Dat lijkt inderdaad op een talgbultje/kliertje. Een onschuldig verschijnsel. Het uitdrukken was niet zo'n goed idee. Het kan wat ontstoken raken en komt in de regel toch gewoon weer terug. Gewoon zitten laten dus. In de regel gaan ze ook vanzelf weer weg.

    Reageer
    #4

    Tandor, onwijs bedankt voor deze snelle reactie. Super dat mensen zoals u, ons kunnen adviseren via deze site. Ik zal er vanaf nu gewoon vanaf blijven en niet aan denken, het zal vanzelf weer wegtrekken.

    Nogmaals dank en een goede zondag gewenst.

    P.S. de foto's mogen online blijven, misschien kan het iemand met hetzelfde "probleem" helpen in de toekomst.

    Reageer
    #5

    Graag gedaan. Ook voor jou een fijne zondag.

    Reageer
    #6

    Goed dat je ze online mochten blijven want ik heb ook witte stippeltjes aan de buiten kant maar nu krijg ik ze ook in de binnenkant van me penis is het gevaarlijk of gaat het vanzelf weg? (1ste foto is buitenkant)

    Reageer
    #7

    De foto is niet al te duidelijk maar volgens mij zijn het plekjes van fordyce(zie foto's). Dat is verder geen probleem. Vooral niets aan doen. Het is een heel normaal verschijnsel en nagenoeg iedereen heeft ze. Als je ouder wordt gaan ze in de regel ook weg of vervagen.

    Waar zitten ze precies aan de binnenkant?

    Reageer
    #8

    Zijn dit talgkliertjes? Of is dit iets ernstig of iets anders? Het gaat over de twee witte bolletjes in de linkerbovenhoek van de foto.

    Bijlagen:
    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dat is parelketting. Een heel normaal verschijnsel

    Reageer
    #10

    Dat weet ik, maar heb het echt over de 2 bultjes in de linkerbovenhoek en niet op de parelketting van alle bultjes bij elkaar rechts. Heb het over de twee witte bultjes links

    Reageer
    #11

    Dat is volgens mij dus hetzelfde

    Reageer
Reageer op: Bultje onder de penis, talgklier ontstoken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief