kleine penis !

  • #1

    Hoi

    Ik heb een vraag over men penis. Ik heb al veel vragen gelezen over 14 - 15 jarige jongens die een slappe penis hebben van rond de 8 cm . Het antwoord op hun vraag is je penis groeit tot je 21ste .

    Maar mijn probleem is mijn penis is ongeveer 10 cm stijf en 3 cm slap ๐Ÿ™ ik vind het heel onpretig als ik in de douche sta bevoorbeeld mijn penis is zo al van men 10de en hij groeit maarniet.

    Kan dit een probleem zijn

    Reageer
    #2

    Een slappe penis kan verschillende lengtes hebben. Dat is mede afhankelijk van de temperatuur. Hoe kouder hoe kleiner. Maar dat verder niet van belang. Het gaat om de lengte van een stijve penis. 10 cm is nog steeds geen probleem. Alles tussen 11 en 20 cm bij volwassen mannen is als normaal te zien. De gemiddelde lengte van de penis van volwassen mannen ligt tussen 13 en 15 cm. Ook jouw penis kan inderdaad nog tot je 21ste groeien.
    Vraag:
    Heb je overgewicht?

    Reageer
    #3

    neen geen overgewicht

    Reageer
    #4

    Dan speelt dat in ieder geval geen rol...

    Als je er ongerust over bent, kun je natuurlijk altijd naar je huisarts gaan. Maar in principe is er nog niets aan de hand omdat je penis nog kan groeien dus.

    Reageer
Reageer op: kleine penis !


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief