Penis groeit scheef tot erectie

  • #1

    Hallo,

    Ik wil jullie graag vragen om advies over het volgende. Het valt mij de laatste tijd op dat wanneer ik een erectie krijg, mijn penis tijdens het stijf worden eerst scheef naar links hangt. Uiteindelijk, met een beetje hulp, heb ik wel een recht omhoog staande erectie, maar het lijkt alsof het linker zwellichaam wat minder krachtig is. Er zit geen scheve knik in de penis zelf zoals ik hier veel lees.

    Voorheen ging mijn penis recht vooruit naar een erecte toestand, nu dus hangend vanaf links. Wanneer de erectie afneemt dan valt hij ook gelijk weer naar links, en ook in slappe toestand hangt mijn penis zichtbaar die kant op. Ik ben inmiddels 30 en ik lijk dus een verschil te zien met hoe het voorheen was.
    Uiteindelijk werkt hij gelukkig nog gewoon maar ik ben toch wat bezorgd of dit op termijn gevolgen gaat hebben.

    Weet iemand wat dit is, of het dus gevolgen kan hebben en vooral wat ik eraan kan doen? Bedankt voor het meedenken.

    Reageer
    #2

    Het zou een doorbloedingsprobleem in een zwellichaam kunnen zijn als je dit voorheen niet had. Ga naar je huisarts en vraag dan een verwijzing voor de uroloog. Die kan de doorbloeding dan controleren.

    Reageer
    #3

    Hoest afgelopen anoniem want ik heb hetzelfde

    Reageer
Reageer op: Penis groeit scheef tot erectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief