Orale sex ontvangen hoe groot is de kant op Hiv en op hepatisis b

  • #1

    Beste Ls,

    Enkele maanden geleden heb ik(man) orale sex ontvangen van een Man zonder condoom waarbij ik klaar kwam in zijn mond(ik heb zover ik weet geen wonden aan mijn penis). Verder dan dat is er geen penetratie geweest. Mijn vraag is hoe groot is de kans dat ik hier van HIV of hepatitis b van heb gekregen. Kort hierna namelijk werd ik enkele dagen erg ziek. waar bij ik misselijk was koortst had en zo vermoeit dat ik bijna de hele dag heb geslapen voor 4 dagen lang. Daarna was ik weer helemaal beter.

    Reageer
    #2

    Er is een kleine kans op HIV en Hep B, maar die is dan wel voor die ander omdat hij je sperma heeft ontvangen.....maar dan zou jij besmet moeten zijn en hij zou wondjes of iets dergelijks in zijn mond moeten hebben gehad.

    Reageer
    #3

    Dus als ik het goed begrijp is de kans klein voor de ontvanger indien hij/zij geen wonden heeft aan zijn penis of vagina. Maar wat als die andere persoon wel hiv/hep b heeft hoe is de situatie dan?

    Reageer
    #4

    Dat stond eigenlijk al in mijn antwoord......
    Zelfs dan is de kans klein, wat HIV betreft. Voor andere soa's geldt dat niet per definitie

    Reageer
Reageer op: Orale sex ontvangen hoe groot is de kant op Hiv en op hepatisis b


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief