Rode plek op penis

  • #1

    Hallo ervaringsdeskundigen,

    Wat een top forum met veel nuttige informatie, geweldig!

    Begin van het jaar had ik een kleine rode plek op mijn penis. Deze plek was +/- 1cm groot. Er waren geen blaasjes of wondjes aanwezig wel was het aanraken van de plek (bijvoorbeeld na afdrogen met handdoek) gevoelig. De plek is na een/twee maanden verdwenen zonder verdere symptomen.

    Ik heb vanaf ongeveer november t/m februari een enorme stress periode gehad. Ik heb in januari veilige seks gehad maar er is wel heel even onveilig oraal contact geweest. Nu weet ik dat zij geen (zichtbare) koortslip heeft gehad en aangezien we meer hebben gezoend dan orale seks had ik vast en zeker ook een koortslip moeten krijgen op de lip (ik heb die wellicht 2x per jaar namelijk).

    Volgens mij had ik hier al last van voor die bewuste avond. Nu 8 maanden later heb ik nergens meer last van gehad. Toch begon het een beetje aan me te knagen en wilde ik het hier even vragen.

    Nu is het zo dat bij een soa, herpes genitalis, de huid rood is en er na één dag gegroepeerde blaasjes ontstaan die overgaan op zweertjes. Vervolgens komt er een korstje op waaronder de huid weer geneest. Dit heb ik allemaal niet gehad.

    Zou het kunnen komen door de stress? Schimmelinfectie?

    Ik hoor graag uw kijk op deze casus.

    Met vriendelijke groet,
    Sander

    Reageer
    #2

    Hallo Sander,

    Het meest voor de hand liggende is een irritatie. Bij orale seks is dat heel goed mogelijk.
    Voor de rest is dat geen klacht waarbij ik aan een soa denk.

    Reageer
    #3

    Fijn om zo snel een reactie te ontvangen.

    Super bedankt. Goed weekend!

    Reageer
    #4

    Thanks. Graag gedaan. Ook voor jou een fijn weekend.

    Reageer
    #5

    Ik heb een soort van rode puist of rood bobbeltje op mijn penis het is beetje gevoelig maar weet nie wat ik er mee aan moet.. ik heb het drie dagen maar de 3e dag is hij is groter geworden iemand tips?

    Reageer
    #6

    Ga even naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: Rode plek op penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief