Gevoelloze eikel

 • #1

  Ik heb een probleempje,

  Mijn penis is heel snel heel veel gegroeid (ben nogal groot geschapen zegt mijn partner)
  Maar het probleem daarbij was dat mijn voorhuid dus altijd naar achter is, ook in slappe toestand (omdat er dus waarschijnlijk te weinig vel is)
  Nu is het probleem dat omdat ik dus altijd mijn eikel bloot heb, dat mijn eikel dus altijd schuurt tegen mijn onderbroek etc, en ik heb gelezen dat door dat schuren, dat e een soort "beschermlaagje" over je eikel krijgt en dus minder gevoel krijgt,

  Ik heb vrijwel weinig tot bijna geen gevoel in mijn eikel meer, mijn partner en ik hebben gemiddeld een half u tot een uur seks omdat het zo lang duurt voordat ik klaarkom, omdat ik simpelweg er weinig van voel,

  Ook door orale seks of als mijn partner me met de hand wilt laten klaarkomen, lukt dit gewoon echt niet

  Is er iets waardoor ik meer gevoel krijg in mijn eikel?
  Mijn partner is onzeker omdat ik er zo lang over doe, dus ik wil er iets aan doen, maar zolang ik zo weinig gevoel heb in mijn penis kan ik niks doen,

  Als mijn partner me bijvoorbeeld streelt over mijn eikel, voel ik dit gewoon niet, knijpen voel ik wel en pitsen enzo, maar gewoon met de vinger erover heen gaan heb ik gewoon geen gevoel

  help!

  Reactie
  #2

  Ik zou je op de allereerste plaats willen aanraden om naar je huisarts te gaan en een verwijzing te vragen voor de uroloog. Die kan dan eerst eens kijken wat er met je voorhuid aan de hand is.

  Voor je eikel zelf, zou je wat vaseline kunnen gebruiken. Daarmee wordt de huid iets zachter en neemt de gevoeligheid wellicht weer toe. Een garantie is het niet... Maar het is het uitproberen waard.. maar ook dit is iets wat je dan met de uroloog kunt bespreken.

  Reactie
  #3

  je zou dit eens kunnen proberen,gebruik eens neutrale body lotion en vrijf de eikel enkele weken stevig over de eikel.dit hebben Amerikaanse mannen met succes uitgeprobeerd , jij zegt dat jij praktisch geen voorhuid heb je zou ook kunnen overwegen om het restant voorhuid te laten verwijderen .d.w.z. dat jij je eigen te laten besnijden.

  Reactie
  #4

  Niet iedereen wil besneden worden en al helemaal niet als dat niet nodig is.
  De vraagsteller heeft last van zijn eikel en niet van zijn voorhuid.

  Volgens mij heb je vandaag al vaker gereageerd op andere topic. Het lijkt wel of je een besnijdenis obsessie hebt

  Reactie
  #5

  laten we met respect voor elkaar reageren

  Reactie
  #6

  antwoord werd al geplaats voordat ik klaar was.( met tikken) vind dat je raar taalgebruik hebt. Of heb je een handicap, dan snap ik het.

  Reactie
  #7

  De reactie waar je op doelt, is blijkbaar aan mijn aandacht ontsnapt. Maar nu dus verwijderd en de gebruiker heeft een block gekregen.

  Reactie
Reageer op: Gevoelloze eikel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief