penisverlenging

  • #1

    Dag forum

    Ik zit met een probleem. Ik ben er 25 en heb een penis van 12 cm. Ik vind dit vrij klein en ik merk dat ik mijn vriendin vaginaal en manueel veel meer bevredig dan met penetratie, wat ik zeer spijtijg vind en zij volgens mij ook. Ik wil graag het probleem oplossen als dat gaat, liever als me de rest van mijn leven slecht voelen. Zijn penisverlengingen risicovol ? Of zijn er betere en natuurlijkere alternatieven ?

    Wat is jullie mening hier over ?

    Maxime 🙂

    Reageer
    #2

    Dag Gert,

    Kijk uit met al die doe het zelf producten. Het enige wat daar van groeit, is het banksaldo van de aanbieder. Tevens loop je het risico van schade aan de zwellichamen van je penis en dan ben je verder van huis.

    Praat er eens over met je huisarts, die zal je ongetwijfeld alle mogelijkheden kunnen vertellen.

    Reageer
    #3

    Hallo Gert, of moet ik Maxime zeggen? Dit is een medisch forum. Dus voor medische vragen.

    Wat is jouw vraag? Zou je die nog eens zonder toevoeging van links kunnen plaatsen?

    Lijkt me niet al te moeilijk!

    Mara.

    Reageer
    #4

    bathmate is de naam van het middel dat me nog wel werkzaam leek 🙂

    Reageer
    #6

    Mocht je een vacuümpomp willen proberen, begin er niet aan. Dit kan alleen wel eens handig zijn bij mannen waarbij de penis zich onvoldoende kan vullen met bloed. Maar ook hier kleven ernstige nadelen aan zoals een permanente beschadiging van de penis waardoor erecties op den duur alleen maar slapper worden.

    Jelqing kan de penis juist beschadigen. Geen enkele dokter zal dit adviseren! Je kunt er littekens, pijn en zelfs een misvormde penis aan overhouden! En bovendien is het nooit aangetoond dat het echt werkt. Niet doen dus.

    Hetzelfde geldt eigenlijk voor allerlei pillen en smeerseltjes die zouden beweren dat de penis er groter van wordt. Dit is wetenschappelijk nog nooit aangetoond. Het enige dat er groter en dikker van wordt is de portefeuille van de verkoper.

    Denk dus goed na voor je hieraan begint. Je bent gewaarschuwd.

    Reageer
    #7

    vacuümpompen leken me sowieso al eng, maar de waterpomp leek me vrij onschuldig.
    En penisverlengingen ? Hoeveel risico draagt zo een ingreep met zich mee ?

    Reageer
Reageer op: penisverlenging


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief