Hernia Scrotalis ?

  • #1

    Al vele jaren heb ik een doof, soms pijn gevoel in mijn rechterzij. Ik weet dat daar mijn lies zit. Op jonge leeftijd ben ik daar ook al aan geopereerd. Het voorval wil nu zijn dat ik ook eveneens al heel lang (jaren) in mijn balzak een soort bobbel hebt. Dit uit zich helemaal boven in en is gewoon niet zichtbaar voor het oog. De linkerbal is het grootste, de rechterbal maar heel klein. Dit zit dus allemaal los van mijn ballen. Ook is het zo dat soms met het lopen af en toe net voelt alsof de linkerbal 'verkeerd' zit.

    Sinds begin december heb ik last van mijn onderrug gekregen met af en toe een verdoofde linkerbeen. Het is dan net of ik niet weet hoe ik moet lopen. Mijn vraag is nu is dit een Liesbreuk met uitstulpingen in mijn balzak?. Of kan het een combinatie zijn van liesbreuk en rughernia?.

    Reageer
    #2

    We zijn intussen wat jaren verder maar ben benieuwd wat het was.
    Ervaar namelijk hetzelfde probleem ?

    hoor het graag van je

    Reageer
    #3

    Hoi,

     

    ook ik heb dezelfde klachten. Iemand van bovenstaande die al een resultaat heeft?

    Grtjs Nick

    Reageer
Reageer op: Hernia Scrotalis ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief