Geen gevoel bij seks

  • #1

    Sinds kort heb ik seks met mijn vriendin, maar ik voel niets als we vrijen... We hebben het nu al een aantal keer gedaan, maar nog nooit voelde ik iets.
    Heb ik teveel gemasturbeerd, of kan het een andere oorzaak zijn?

    Phil18

    Reageer
    #2

    Deze vraag is erg lastig te beantwoorden omdat de informatie niet kan kloppen. Om te vrijen is een erectie nodig en een erectie is een gevolg van een prettig gevoel. Wat bedoelt u wel? Kunt u uw klacht nauwkeuriger omschrijven? Dat is in ieder geval nodig om een antwoord te kunnen geven waar u iets aan zou kunnen hebben.

    Reageer
    #3

    Ik krijg een erectie omdat ik opgewonden ben, maar verder niks. Seks voelt niet goed. De erectie blijft wel, dus ik kan een uur doorgaan zonder zelf genot te voelen...

    Reageer
    #4

    een paar vragen phil 18,ben je besneden en kom je met rukken goed klaar?ben je niet besneden en komd dan de eikel geheel bloot met neuken?graag antwoord op deze vragen.gr.satopex

    Reageer
    #5

    De penis is gemaakt voor een zachte warme vagina, en niet voor een harde eeltige mannenhand.

    Reageer
    #6

    Er zijn er voldoende die daar anders over denken. Als masturberen niet natuurlijk zou zijn, dan hadden wij mannen allemaal erg korte armen gehad.

    Ik ben het wel met je eens dat een vagina de beste plek is voor een penis, maar als je die niet voorhanden hebt, ga je alternatieven zoeken en die hebben we gelukkig binnen "handbereik".

    Mogelijk moet hij even omschakelen met zijn gevoelsbeleving na een lange tijd van zelfbevrediging.

    Reageer
    #7

    Frans, de piemel kun je meer voor gebruiken dan alleen een vagina. Gewoon de hand of waar je hem ook in stopt. Daar hoort de penis gewoon gevoelig voor te zijn, en niet extreem ongevoelig van te worden ofzo.

    Inderdaad, ben je misschien besneden TS? Want dat ben ik ook en heb ook erg slecht gevoel.

    Reageer
    #8

    Ik heb precies hetzelfde als TS.
    Ben niet besneden, tijdens sex gaat de voorhuid naar achteren en ligt de eikel vrij. Ik kan de eikel ook niet vrij aanraken, dat doet pijn. Soms als ik klaarkom dan zwelt de eikel ook op en wordt rood.

    Aftrekken gaat prima, dan kom ik zo klaar als ik wil. Erectie krijge is geen probleem, ben snel opgewonden.

    Is het verstandig om me te laten besnijden? hoelang gaat het duren voordat ik weer kan werken? of sporten?

    Alvast hartelijk dank voor uw antwoorden!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ja ik heb eigelijk het zelfde..
    ik heb al aantal keer seks gehad me mijn vriendin, alleen ik voel helemaal niks!
    hij blijft wel stijf en voel dat hij erin gaat maar ik voel helemaal niks, ik heb het zonder en met gedaan geen enkel heeft nut
    ookal ben ik pas 15 kan dat hier aan ook liggen?

    Groet.

    Reageer
    #10

    hallo,

    Ik heb ook zo'n soort probleem...als ik seks heb met mijn vriendin kan ik wel gewoon normaal klaarkomen en ik voel dan wel dat ik in haar zit maar ik heb er geen genot van. het voelt niet fijn zoals vaak veel mensen omschrijven.
    en soms maak ik mij er wel zorgen over van waarom ik zo weinig voel.

    Reageer
    #11

    Ik ben een vrouw, en mijn vriend voelt niks tijdens de sex.. kan het zijn dat mijn vagina te wijdt is? Of te nat? Zijn eikel is gevoelelig en hij vind het niet fijn als deze bloot komt te liggen en af en toe knelt de voorhuid ook af zegt hij.. verder is hij niet zo penis niet heel groot.. ik ben bang dat het aan mij ligt.. en dat dit niet goed kan komen.. iemand tips?

    Reageer
    #12

    Als zijn voorhuid afknelt, kan dat een ook een oorzaak zijn. Hij heeft een vernauwde voorhuid. Hij zou daar mee naar de dokter moeten gaan.

    Reageer
    #13

    het knelt naar zijn zegge af als zijn voorhuid omlaag getrokken is en dus onder de eikel zit.. gebeurt dit vaak?

    Reageer
    #14

    Dat komt wel vaker voor, maar dan heeft hij dus een vernauwde voorhuid. Op naar de dokter dus

    Reageer
    #15

    Tot ik een aantal jaren geleden Parkinson kreeg, was er geen vuiltje aan de lucht. Sinds dan is het stilaan bergaf gegaan. Ik kom niet klaar, los geen zaad. Soms blijft ook de erectie uit maar daar krijg ik sildenafil voor. Welke stof (in de hersenen?), of vitamine, of voedingssupplement zorgt er precies voor dat ik, zoals bij hoogspringen bij manier van spreken over de lat geraakt en dat alles weer normaal werkt?

    Reageer
Reageer op: Geen gevoel bij seks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief