ballen schieten in buik tijdens sex

  • #1

    Als mijn vriend en ik sex hebben komt het nogal vaak voor dat zijn ballen in zijn buik schieten. Soms voelt hij het heel erg tijdens de sex, maar het doet niet echt pijn. Hij moet dan even zijn bal (meestal de linker) terugduwen zodat hij alsnog lekker kan klaarkomen. Is dit normaal? Of is het toch beter om even naar de huisarts te gaan?

    Alvast bedankt voor jullie reactie.

    Groetjes,

    Anne

    Reageer
    #2

    Waarschijnlijk is er bij jou sprake van retractiele testes. Retractiele testes komen vaak voor en zijn iets anders dan Cryptorchisme (niet-ingedaalde teelballen, lees: http://nl.wikipedia.org/wiki/Cryptorchisme) en hoeven niet te worden behandeld. Het is een gevolg van de zogenaamde cremaster reflex, een spier die de ballen kan intrekken, en komt vaker voor bij jonge mannen. Oude oosterse krijgers beheerden deze spier dermate dat zij tijdens gevechten de ballen konden intrekken om deze te beschermen.

    Reageer
    #4

    mijn bal kruipt ook in m'n lies tijdens sex

    Reageer
    #6

    Vroeger had ik er nooit last van maar na m`n 50 ste schiet meestal de linker bal weg na het klaarkomen.
    Ik druk em dan meestal weer terug en voel geen pijn of zo .

    Reageer
    #7

    Hoi Anne,
    Het is een normale reactie! De teelballen van een man zitten vast aan een aantal "draden" die ervoor zorgen dat de ballen in het lichaam worden getrokken bij koude.
    En aangezien de ballen van een man hun zaad lozen bij de prostaat, pas daarvandaan gaat het richting penis, is het JUIST een heel gezonde reflex.
    Groetjes, Har

    Reageer
    #8

    Hallo,

    ik ben bijna 14. Ik heb het eem beetje anders als ik klaar kom is men linkerbal voor ongeveer 10 sec weg en daarna terug ik vind dit wel raar en heb het liever niet

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik snap wel dat je het liever niet hebt, maar het is toch iets dat vaker voorkomt. Helaas is er weinig aan te doen.

    Reageer
    #10

    Oke bedankt voor de snelle reactie maar het is niet iets slechts? Of iets waarvoor ik langs de huisarts moet?

    Reageer
    #11

    Nee hoor. Het is een normale reactie waar weliswaar niet iedereen last van heeft, maar het komt toch vaker voor. Zolang je er maar geen erge last van hebt. En daar bedoel ik pijn mee. Je bent nu volop in de pubertijd. Alles moet nog groeien. Het kan heel goed zijn dat je er over een tijdje geen last meer van hebt.

    Reageer
    #12

    Oke bedankt!

    Reageer
Reageer op: ballen schieten in buik tijdens sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief