Pijnlijk bobbeltje bovenkant penis

  • #1

    Ik weet dat dit onderwerp al vaak is gepost in dit forum, maar toch wijkt mijn probleem iets af.
    Ik zit er op dit moment behoorlijk mee, dus moet het even kwijt op deze manier.

    Op de bovenkant van mijn penis, in de buurt van die grote ader zit een onderhuids bobbeltje.
    Van de buitenkant niet te zien maar wel goed te voelen (grootte ongeveer 0.5 cm).
    In slappe toestand voel ik het bobbeltje niet, maar met een erectie wordt het mijn penis wat pijnlijker.
    Mijn eikel doet bij aanraking pijn en ook de onderkant van mijn penis.
    Bij ejaculatie (klaarkomen) of als ik moet niezen, komt er zoveel spanning op mijn penis dat de pijnscheut bijna niet te verdragen is.
    De pijn zit dan echt vooral in de eikel.

    Wat kan dit zijn? Heeft iemand hier ervaring mee, en wat kan ik doen?

    Alvast heel erg bedankt!

    Reageer
    #2

    Hallo Niels,
    Als het niet vanzelf weggaat en het blijft pijnlijk dan kun je het beste je huisarts eens laten kijken. Mocht het een onderhuids vetbultje zijn dan kan de dokter het misschien wel weghalen. Lijkt me niet ernstig wel erg lastig.
    Groeten Anita

    Reageer
    #3

    Dankje voor de snelle reactie!
    Dus het kan niet zo zijn dat het een tumor is, of iets wat blijvend is?
    Ik moet er nog wel even bijzeggen, dat was ik vergeten, dat het vrij direct is komen opzetten een aantal dagen terug.
    Van de een op andere dag voelde ik die pijn, en door die pijn ben ik even goed gaan kijken en voelen, en kwam ik bultje tegen.

    Reageer
    #4

    Je moet wel goed lezen hoor! Er staat: ga naar de huisarts. En [u]waarschijnlijk[/u] is het een puistje... Zekerheid kun je alleen krijgen door middel van lichamelijk onderzoek door een arts.

    Reageer
    #6

    Sowieso heel erg bedankt dat jullie reageren, dat voorop!

    Maar kan het bijvoorbeeld een tumor zijn? Of moeten er dan hele andere verschijningen zijn? En hoe kan het dat ik bij een erectie heel erg pijn krijg in de eikel en onder mijn penis?

    Reageer
    #7

    Tumoren groeien in de regel langzaam maar alleen een lichamelijk onderzoek door een arts kan een ernstiger oorzaak uitsluiten.

    Reageer
    #8

    Penis kanker is een agressieve maar zeldzame kankersoortS. Onbesneden mannen met genitale herpesvirus infecties en slechte hygiëne hebben het grootste risico op deze vorm van kanker.

    De mogelijke symptomen van peniskanker zijn: pijn aan de penis, vergrote lymfeklieren, bloeden, buikpijn, moeilijkheden bij het plassen, bult op de penis en bloed in de urine.

    Voor afbeeldingen zie Google.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Kanker van de penis komt gelukkig niet vaak voor. Het is een ziekte van de oudere leeftijd. Het begint meestal op de eikel of op de voorhuid als een soort 'wrat'. Het kan zich echter in de rest van de penis uitbreiden en uitzaaien naar andere plaatsen in het lichaam. De tumor groeit over het algemeen relatief langzaam. Helaas komt het nogal eens voor bij oudere mannen bij wie tevens sprake is van een vernauwde voorhuid, zodat e.e.a. aanvankelijk niet opvalt. De kanker geeft vaak in het begin weinig klachten, hoewel e.e.a. later pijnlijk kan worden. Vaak is het eerste teken een ontsteking onder de vernauwde voorhuid die maar niet wil overgaan.

    Reageer
    #11

    Ga eens eerst eens na je huisarts om je angst weg te nemen, want als je al die reacties leest dan wordt je daar ook niet vrolijk van lijkt me.
    Groeten Anita

    Reageer
    #13

    Ik weet wat je hebt, ik heb het ook. Het is niet het "puistje" wat hier al meerdere keren voorbij is gekomen, het is een pijnlijk plekje, bolletje niet direct onder de huid maar iets dieper. Bij mij bijna tegen mijn lichaam aan, aan het begin van de penis boven op. Je hebt er de hele dag last van en als je er op drukt of een stijve penis hebt doet het nog meer pijn. Bijzonder onprettig en ik kan op het internet ook niet vinden wat het is.

    Sorry voor het opkrikken van zo'n oude post, maar gevonden via google.. Het enige topic wat ik er over kon vinden. 🙂

    Reageer
    #14

    Beste Thijs,

    Ik heb datzelfde probleem en maak me een beetje zorgen. Ik lees dat jouw bericht een maand geleden is gepost en ben benieuwd wat bij jou de status is en of je er een oorzaak/oplossing op hebt gevonden.

    Reageer
    #15
    1. ik heb het nu ook op de bovenkant pijnlijk bij aanraking maar mijn vraag is gaat het van zelf weg wat is de status bij Julie
    Reageer
Reageer op: Pijnlijk bobbeltje bovenkant penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief