Sneetjes in voorhuid bij naar achteren trekken?

  • #1

    Hallo iedereen
    Als ik mijn voorhuid naar achter wil trekken, lukt dat niet. Telkens krijg ik kleine sneetjes. Het bloedt niet maar het doet wel heel erg pijn. Kunnen jullie mij misschien helpen met mijn probleem.
    Dankjewel alvast!

    Reageer
    #2

    Ik ben die gast die het heeft geschreven en ik wil alleen maar schrijven dat het misschien een soort van ontsteking kan zijn ofzo

    Reageer
    #3

    Ik heb hier wel eens van gehoord bij een schimmelinfectie. Een schimmelinfectie droogt de huid uit en maakt het stug en hard, waardoor je als je de voorhuid naar achteren haalt er te weinig elasticiteit is om mee te rekken. Heb je hier iets aan?

    Reageer
    #5

    Ben weer de gast met dat probleem.

    Ik moet weten hoe ik er van af moet komen en naar de dokter gaan is wel het laatste wat ik zou willen doen.

    Reageer
    #6

    Ben de gast die het heeft geschreven.

    Ik heb geen witte stippeltjes of het jeukt niet maar ik kan mijn voorhuid niet naar achter trekken en als ik dat wel doe kont er steeds een snee in mijn voorhuid dat niet bloed maar wel erg zeer doet.

    Reageer
    #8

    Hallo,

    Heb hier het zelfde probleem als dat jij heb denk ik. Ik heb sinds een week 2 sneetjes op de rand aan de onderkant van de eikel wat overgaat naar de voorhuid. deze sneetjes geven een zeer pijnlijk gevoel. Heeft iemand een idee hoe dit over kan gaan?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Smeer een poosje Sudocrem!

    Reageer
    #10

    Ik heb hier een website met informatie

    Groet Nick

    http://www.optimalegezondheid.com/schimmelinfectie-penis/

    Reageer
    #11

    Weet zo even miet meer hoe dit genoemd wordt.

    Door meeddere oorzaken (waaronder ook evt schimmelinfectie) kan het voorkomen (bij ongeveer de helf tot meer van de mannen) dat de flexibiliteit van de voorhuid ermee ophoud.
    Dit resulteerd in kleine sneetjes in de huid (voelt als scheermes snee als je piest).
    De enigste oplossing is om je te laten besnijden. (Operaties duren paar minuten en heb je ingeveer 1/5 dagen last van)
    Daarna kun je weer lekker genieten van de sex.

    Reageer
    #12

    Ik heb dat nu ook momenteel, komt zo keer in het jaar voor. Kan aan wasmiddel liggen, niet goed uitgespoeld. Kan ook aan door te ruw te maturberen liggen. Er kunnen verschilende oorzaken zijn. Doe dit voor je slapen gaat, want dan werkt de uierzalf goed omdat het goed on de huid kan tekken. Maak soda aan met een paar druppels chloor met warm water aan. Maakt te voorhuid nat, zodat je voorhuid vochtig is. Han je penis er een minuut 5 tot 10 min in, terwijl je zachtjes je voorhuid naar achteren trekt. Doet ff een beetje zeer, omdat de soda gaat werken. Sproei daarna je penis schoon met lauw water en dap met een schone handdoek je penis zachtjes droog. Daarna kan je een laagje uierzalf op de plaats van het sneetje in masseren. En je zult een dag erna merken dat het. Sneetje verdwijnt en alles weer kan met je voorhuid. Ik hoop dat dit jou ook helpt. Nog veel plezier en genot ;))

    Reageer
Reageer op: Sneetjes in voorhuid bij naar achteren trekken?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief