Ziekte van Peyronie

  • #1

    Ik heb dus de ziekte van peyronie, dat denk ik tenminste. Ik ben 18 jaar. Aftrekken en klaarkomen dat kan gewoon. Maar ik had dus een keer geprobeerd hem in een vagina te stoppen maar dat ging niet echt. Ik schaam mij er voor. Ik wil liever niet dat mensen het zien.
    De enige vraag is: Kan ik gewoon sex hebben met iemand?

    Gr. Tom

    Reageer
    #2

    Van de ziekte van Peyronie of induratio penis plastica, is sprake als de penis bij het stijf worden krom trekt, in het horizontale of verticale vlak. Dit is een verworven aandoening; de normale lichte kromming omhoog die men meestal ziet valt er niet onder. Soms kan dit ook pijnlijk zijn en meestal is er ook bij een penis niet in erectie een verharde bindweefselstreng te voelen. Dit kan soms zo ernstige vormen aannemen dat geslachtsgemeenschap erdoor onmogelijk wordt.

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    Hallo. Imijn penis staat wat naar links beetje als een banaan. In het midden van de penis, waar de bocht begint is mijn penos wel heel hard. Kan dit de zoekte peyronie zijn????

    Reageer
    #7

    Daar kan ik je zo ongezien helaas ook geen antwoord op geven. Kun je de penis met de hand wel enigszins recht buigen? Zit er een echte knik in?

    Reageer
    #8

    Ja ik kan de penis wel goed buigen en heb verder ook geen pijn. En nee niet een echte knik meer kleon noogje

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dan is er niets aan de hand hoor. Dat is dan toch een natuurlijke kromming die wel vaker voorkomt

    Reageer
Reageer op: Ziekte van Peyronie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief