Bobeltje aan de binnenkant van balzak

  • #1

    Behalve mijn 2 ballen ook iets anders in mijn balzak:

    Ik kwam vandaag van school en was meteen gaan douchen. Zoals gewoonlijk was ik ook bezig met het schoonmaken van mijn balzak en penis. Toen schrok ik opeens want ik voelde behalve mijn 2 ballen ook iets anders in mijn balzak een soort van klein balletje. Ik werd natuurlijk meteen bang en dacht het ergste.

    Mijn vraag is heeft iemand het zelfde gehad of in eerste instantie zit er in je balzak behalve je 2 ballen ook iets anders? En ik wil natuurlijk naar de dokter gaan voor controle maar moet ik dan de huisarts of het ziekenhuis raadplegen?

    Alvast bedankt,
    Amino

    Reageer
    #2

    Ik heb sinds 2 weken ook een groot bobbeltje en 1 heel klein bobbeltje, maar dan niet in de binnenkant van de balzak maar beneden de balzak bij de zwellichamen in de buurt (beetje lastig uit te leggen). Ik weet niet wat het is peyronie, opgehoopte vet, bloeduitstorting, cyste?

    Hoe dan ik ook heb kwf een mailtje gestuurd en volgende week ga ik naar de dokter. Als ik jou was zou ik hetzelfde doen.

    Reageer
Reageer op: Bobeltje aan de binnenkant van balzak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief