splitsing in raphe penis

  • #1

    Beste,
    Ik heb dus een splitsing in de raphe/naadje van mijn penis. Ik kan hier bijna niks over vinden op het internet. In het Engels noemt dit split median raphe en dat is exact wat ik heb, alleen weet ik dus niet hoe erg dit is. Heb het al zolang ik me herinner(ben 20jaar) maar ben hier echt onzeker over want het ziet er niet echt mooi uit en durf dus ook geen sex hebben. Ik vind het zo raar dat ik dit heb en ben echt heel onzeker over mijn penis en ik durf er niet met mijn ouders of dokter over praten. Is dit iets erg?

    Reageer
    #2

    Heeft iedreen, is volkomen normaal. Dat het splitst zou niet iedereen hebben, ik heb zelf 1 lijn die niet recht is maar boggelt.
    Niet druk om maken

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie.
    Is er ook iemand die ook professioneel advies kan geven. Is het iets waar ik mee naar de dokter moet of kan het medish gezien geen kwaad? Heb er niet echt last van maar de huid in de splitsing voelt wel een beetje anders aan.
    En is het iets dat vaker voorkomt want ik voel me soms de enige die dit heeft?

    Reageer
    #4

    Moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. De raphe kan veel verschijningssoorten hebben. Ook gesplitst.
    Als er onzeker of ongerust over bent, ga dan naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #5

    Ik vroeg me nog af of de splitsing vanzelf groter kan worden en dus erger kan worden of is het iets dat waarmee ik geboren ben en niet verandert?

    Reageer
    #6

    In principe blijft dat, daar bene je dus idd mee geboren. Ze kan wel nog vervagen naarmate je ouder wordt

    Reageer
    #7

    Beste,

    Hier ben ik weer. Als ik lang masturbeer wordt de huid tussen de splitsing erg rood en voelt die branderig aan. Dat gevoel gaat na een tijdje wel weg maar het is wel raar dat het alleen dat stukje huid is tussen de splitsing. De rest van de huid voelt niet branderig aan.
    En ook: waar mijn raphe niet gesplitst is, is die goed gevormd maar vanaf dat die splitst zijn het geen twee mooie lijnen meer maar bestaat het uit allemaal kleine stukjes vel( heel duidelijk zichtbaar als ik mijn huid openstrek)
    Ik zou een foto willen nemen maar weet niet of ik het dan op het forum mag zetten. Ik ben er namelijk heel onzeker over want het ziet er niet bepaald mooi uit.

    Reageer
    #8

    Beste,

    Als ik mijn huid rond de raphe openstrek lijkt het alsof deze precies niet goed gevormd is. De huid in de splitsing is ook heel gevoelig en verrompeld.

    Mijn penis staat in erectie ook krom naar links. Zou dat er iets mee te maken hebben. Mijn penis is ook heel klein(12,5cm).
    Ik vind de raphe, kromming, lengte er raar uit zien dat ik soms denk dat mijn penis niet goed ontwikkeld is

    Ik zou een foto willen sturen om eerlijke reacties te krijgen maar ben bang dat dit zijn eigen leven gaat leiden op het internet

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je kunt foto's plaatsen. Ik kan ze meteen verwijderen als ik ze heb gezien

    Reageer
    #10

    Hoe oud ben je?

    Reageer
    #11

    Beste ik ben 20 jaar
    ik zal een foto sturen van de kromming en lengte als van de splitsing van de raphe en de omliggende huid.
    Ik vraag me echt af of dat normaal is want het ziet er niet uit en het maakt me echt onzeker.

    Zou u deze foto's aub willen verwijderen als u ze gezien heeft?

    Reageer
    #12

    Ik heb de foto's verwijderd.
    De raphe ziet er naar mijn mening toch normaal uit. De ra[he is in principe een litteken en dat hoeft zeker niet altijd strak en recht te zijn.
    De kromming van de penis is in principe ook geen probleem, zolang je er geen last van hebt bij seks bijvoorbeeld. Als je de penis enigzins recht kunt buigen met de hand in erectie en dat geen problemen oplevert is ook daar niets mee aan de hand.
    Wat de lengte van je penis betreft: alles tussen 11-19 cm wordt als normaal gezien.
    Hoe groot ben je en wat weeg je?

    Reageer
    #13

    Ik ben 1m83 en weeg 85kg.

    Reageer
    #14

    Nog een vraagje is de kromming die ik heb Peyronie of niet? En is het iets dat vaker voorkomt?
    Ik kan het wel met mijn handen recht buigen zoals je zegt

    Reageer
    #15

    Is het verder normaal dat de huid tussen de splitsing een beetje anders aanvoelt? Ik snap dat de raphe niet altijd recht moet zijn maar is de plitsing niet héél groot?

    Reageer
Reageer op: splitsing in raphe penis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief