Irritatie rond de eikel

  • #1

    Goedendag,

    Ik heb al jaren een irratie rond de eikel. Nu hebben ze bij het ziekenhuis niks kunnen vinden en heb ik zelf gemerkt dat het veel gepaard gaat met spanning. Nu heb ik echter de laatste tijd hele erge pijnlijke zenuwsteken op dezelfde plekken. Links onder en rechtsonder bij de rand van de eikel. Dit deel voelt dan ook een beetje verhard. De zenuwpijnen voelen echt als steken van een kies bijvoorbeeld. Er is mee te leven, maar de steken zorgen er vooral vooral dat mijn behoefte naar sex verdwijnt of echt weg is.

    Nu heb ik al jaren een bekkenbodem die snel gespannen is en geïrriteerd is door een scoliose. De bekken staat snel in een plek waar die spanning opbouwt.

    Nu vroeg ik me af of zenuwbanen hierdoor af kunnen knellen en geirriteerd raken en of dat ook kan resulteren in huid problemen. Door de spanning in de bekkenbodem dan of de scoliose en dat de huid bijvoorbeeld reageert op een onderliggende irritatie van een zenuw terwijl ik die eerst natuurlijk nog niet voelde.

    Alvast bedankt.

    David

     

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Misschien kun je je klachten bij een bekkenfysio bespreken?
    Die kan er waarschijnlijk na een fysiek onderzoek beter antwoord op geven.

    Reageer
Reageer op: Irritatie rond de eikel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief