Twee keer na elkaar

  • #1

    Sinds kort heb ik een vriendin, en we hebben nog geen seks gehad maar experimenteren af en toe wat. Laatste heeft ze me afgetrokken, en toen ik klaarkwam vroeg ze na een pauze van een halfuurtje ofzo, of het nog eens kon. Ik raakte nog wel stijf maar erg fijn voelde het niet aan, alsof ik pijn had in de spieren van mijn penis ofzo. Duurde ook erg lang eer ik klaarkwam, en het gevoel op zich was ook helemaal niet fijn.

    Ik weet dat er zoiets bestaat als een refractaire periode maar dat is toch enkel bij oudere mannen? Ik ben nog maar 16 dus dan lijkt me dat wel abnormaal.

    Reageer
    #2

    refractaire Periode heeft elke man.
    Sommige mannen kunnen na een orgasme direct weer verder en nog een orgasme krijgen.
    Andere mannen niet

    Ikzelf ben er na een orgasme helemaal klaar mee, dan hoef ik de eerste halve dag niet aan sex te denken. Net als jou kan ik na een orgasme nog wel een erectie tevoorschijn toveren maar het voelt niet prettig en klaarkomen doe ik niet meer.

    Reageer
Reageer op: Twee keer na elkaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief