Frenulum

  • #1

    Ik ben 15. Mijn voorhuid zit vast aan mijn eikel via een draadje, het frenulum heet dat geloof ik. Dat draadje komt onder spanning als ik mijn voorhuid achter mijn eikel wil trekken.

    Mijn beste vriend had dit ook, en die heeft mij gezegd dat je gewoon de voorhuid verder door moet trekken en dat dan het draadje knapt, waardoor de voorhuid helemaal vrij kan bewegen. Hij heeft dit zelf gedaan bij hem en na wat opzoekingswerk blijkt dat dit in sommige landen zelfs een soort van overgangsritus is naar de volwassenheid.

    Ik weet dat je het eventueel ook bij de uroloog kunt laten doen, maar dat doe ik liever niet. Heeft iemand hier ervaring mee?

    Reageer
    #2

    Dat is niet zo verstandig wat je beste vriend je vertelt. Ik zou daar toch maar even mee naar de dokter gaan. Dat toompje hoort er namelijk te zitten en het is dan nog maar de vraag of het tekort is.

    Reageer
    #3

    Oh overgangsritueel naar volwassenheid op die manier is dus lulkoek

    Reageer
Reageer op: Frenulum


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief